Copy
Nyhedsbrev fra Ny Veteranknallert Klub
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev
DECEMBER 2014

Et aktivt år venter

Hovedpunkterne i Ny Veteranknallert Klubs program for 2015 er klar

Oversigten over aktiviteterne i NYVK i det nye år er på hjemmesiden. Der vil løbende gennem året komme impulsive arrangementer på også, ligesom deltagelse i andre klubbers arrangementer indgår i planlægningen.
Se aktivitetskalenderen på hjemmesiden på www.nyvk.dk

I bestyrelsen og udvalgene glæder vi os til at få taget hul på 2015 og de mange aktiviteter. Og især glæder vi os til at møde alle medlemmerne til de forskellige aktiviteter. Hermed de bedste ønsker for jer alle i julen og i det nye år.

mvh bestyrelsen

Fuldt hus til Åbent Hus

Som det har fremgået af nyhederne på hjemmesiden, så var der fuldt hus, da Ny Veteranknallert Klub inviterede medlemmer og alle interesserede til Åbent Hus søndag 30. november. Det var en utrolig hyggelig eftermiddag. I bestyrelsen må vi med skam indrømme, at vi ikke nåede at få talt med alle. Og iblandt var så mange nye ansigter, at vi muligvis kommer til at spørge om jeres navn, når vi igen mødes. Vi håber I tilgiver. Det er i hvert fald sikkert, at vi er meget taknemlige for, at I kiggede forbi - og tak også for opbakningen til jer, der valgte at melde jer ind i klubben.
Der er en hel del billeder fra Åbent Hus dagen, som vi har lagt på vores Facebook side. De kan ses af alle - også af jer, der ikke selv har en Facebook-profil.
Se billederne - Klik her...

mvh bestyrelsen
 

Hvad fatter gør er altid det rigtige...

Hvad giver man i julegave til hustruen, der har alt? Et gavekort til et års medlemskab af Ny Veteranknallert Klub som "Husstand" selvfølgelig. Dermed får giveren jo også selv fornøjelse af gaven - som påhæng.
Hvem modtageren er, kan vi naturligvis ikke røbe - ej heller hvem giveren er. Men et styk gavekort er produceret og udfyldt på behørig vis med navn, adresse osv. Vi glæder os til at høre nærmere, når gaven er pakket ud.
Og så er den gode ide om at give et medlemskab af Ny Veteranknallert Klub som gave hermed bragt videre.

Visitkort til tegnebogen

Vi reklamerer gerne for Ny Veteranknallert Klub og har derfor fået produceret et par tusinde visitkort, hvor der på for- og bagside kort fortælles om klubben. En del medlemmer har allerede forsynet sig med nogle stykker til at have i tegnebogen. Det sker jo, man møder nogen, der kunne være interesseret i klubbens aktiviteter. Hvis du gerne vil have nogle kort at dele ud af så send en mail til info@nyvk.dk - eller kontakt formand Viggo Olesen på tlf. 40 25 55 23.

Skruedag - begrænsning på
maks. 10 deltagere

Der er allerede meldt fem deltagere til skruedag lørdag 17. januar. Af hensyn til pladsen i værkstedet er maks. på 10 deltagere. Til gengæld er alle medlemmer velkommen til værkstedskaffe kl. 15.
Læs mere på hjemmesiden om arrangementet: Klik her...

NYVK på besøg hos "Stemplet" i Hvidovre

Først i december afholdt veteranknallertklubben "Stemplet" i Hvidovre julehygge. En "udsendt" fra Ny Veteranknallert Klub kiggede indenfor - og konstaterede at rygtet om både gløgg og æbleskiver talte sandt. Rygterne om, at "Stemplet" er en både hyggelig og gæstfri klub, står bestemt også til troende - kan det nu konstateres. Det blev til et par hyggelige timer med snak og rundvisning i værkstedsfaciliteterne, som klubben er så heldig at få stillet til rådighed af Hvidovre Kommune. Fra "Stemplet" overbringes de bedste hilsner - og en stående invitation til at deltage i klubbens løb søndag 3. maj, hvor der køres promenade-kørsel til Langelinje og veterantræf på Kastellet.

14 pladser tilbage på Tysklands-turen


7 af de i alt 21 pladser på Ny Veteranknallert Klubs tre-dages tur til Wewelsfleth i Nordtyskland sidst i juni er nu booket. Og flere har forespurgt om turen, der inkluderer to overnatninger. Værtsparret på Landgasthof Lüders, hvor vi skal bo, er selv veteranknallert folk.
Pladserne på turen besættes efter "Først-til-mølle"-princippet. Antallet af deltagere kan ikke udvides.
Turen planlægges, så vi ankommer til Wewelsfleth godt middag fredag 26. juni og vender næsen hjemad igen søndag 28. juni. Der er fra grænsen ca. 145 km. Fra Skanderborg beregner vi ca. 4 timers kørsel.
Der bliver masser af knallertture i området både fredag og lørdag.
Læs mere om turen, tilmelding og indbetaling af depositum på hjemmesiden. Her direkte link til omtalen af turen - Klik her...

Medlemslisten vokser fortsat

Antallet af navne på medlemslisten nærmer sig 70. Mange benyttede anledningen til at tegne medlemskab i forbindelse med Åbent Hus arrangementet 30. november. Men siden da er indmeldelserne fortsat med at løbe ind - blandt andet via hjemmesiden.

Hilsner følger med indmeldelserne
Enkelte knytter et par ord til indmeldelsen. Blandt beskederne fra indmeldelserne er blandt andet denne dejlige hilsen kommet:
"Glæder mig til jeres knallert ture, i 2015! Var med på Mossøløbet 2014, dejligt løb, og blev rigtig godt modtaget, trods det, at jeg ikke var medlem!"

Ny Veteranknallert Klub byder jer alle velkommen. Og vi glæder os også til både knallertturene og til at se jer.
 

Deltagere allerede tilmeldt Mossø Open


Tilmelding til Mossø Open åbner først i løbet af foråret, men ikke desto mindre har to fra Norge og tre deltagere fra Sjælland allerede via mail tilmeldt sig. Det kan se ud til, at Ny Veteranknallert Klubs nye, åbne løb får god tilslutning.

Siden sidst på hjemmesiden

Nyhederne på hjemmesiden opdateres løbende - og der ligger nyheder der, som ikke nødvendigvis kommer med i nyhedsbrevet. Og det er heller ikke alt fra nyhedsbrevet, der kommer på hjemmesiden under menupunket "Nyheder".
Siden sidste nyhedsbrev er følgende nyheder blandt andet lagt på hjemmesiden:
Listen herover med henvisninger til nyheder på hjemmesiden mangler dette link. For som rosinen i pølseenden i dette nyhedsbrev nummer 2 fra Ny Veteranknallert Klub bringer vi et billede af årets julehilsen fra vores svenske venskabsklub Rud Moppers. Læs mere her...

På gensyn i 2015

Den 30. december er det to måneder siden, Ny Veteranknallert Klub blev stiftet. Og hvilke to måneder at se tilbage på. Det lover godt for 2015.
Tilbage er kun at ønske alle medlemmer og jer, der læser med her i nyhedsbrevet, en rigtig god jul og et godt nytår.

mvh bestyrelsen

Kommentarer til Nyhedsbrevet?
Har du kommentarer til nyhedsbrevet eller andet, så send gerne en e-mail med besked til info@nyvk.dk
Du er også velkommen til at kontakte os i bestyrelsen pr. telefon. Telefon numre mv. finder du her: "Kontakt"
Facebook
Facebook
Hjemmeside
Hjemmeside
Email
Email
Copyright © 2014 Ny Veteranknallert Klub

Email Marketing Powered by Mailchimp