Copy
Nyhedsbrev fra Ny Veteranknallert Klub
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev
MARTS & APRIL 2015

100 navne på medlemslisten

Ikke i vores vildeste fantasi, havde vi for et halvt år siden forestillet os, at Ny Veteranknallert Klub ville omfatte 100 navne på medlemslisten, når vi nåede til foråret. Virkeligheden har overgået alle forventninger. Medlemslisten er siden seneste nyhedsbrev i februar udvidet med 15 nye medlemmer. Fra nær og fjern - fra København og Sjælland over Sønderjylland og Østjylland til Sverige.  Af de i alt 87 medlemsnumre er 11 husstandsmedlemskaber og de 76 personlige.

Alle nye medlemmer ønskes hjertelig velkommen.
Blandt de nye medlemmer er to unge under 25 år. En særlig velkomst til jer. Ikke fordi vi ikke værdsætter alle I modne og midaldrende medlemmer, men det er nu engang de unge, der til sin tid skal overtage ansvaret med at værne om de gamle knallerter. Så derfor et ekstra varmt velkommen til I to unge.

Vi håber, at I  alle - både unge og ældre, - får fuldt udbytte af medlemskabet og vil få fornøjelige timer med fællesskabet og oplevelserne i klubben.

På forhåbentligt snarligt gensyn
mvh bestyrelsen

Hvorfor ingen navne på nye medlemmer?
Vi bringer ikke navnene på klubbens nye medlemmer her i Nyhedsbrevet, da nyhedsbrevene lægges på hjemmesiden og dermed er offentligt tilgængelige. Det er ikke alle, der er interesseret i, at deres navne ligger på Internettet og dermed er søgbare via alverdens søgemaskiner.

Nyhedsbrev for både marts og april

To i een denne gang

Da marts måned i høj grad er gået med at forberede og planlægge forårets og sommerens aktiviteter, valgte vi ikke at udsende nyhedsbrev i marts. Diverse løse ender for flere arrangementer og projekter er først faldet på plads her i april. Nyhedsbrevene vil komme ca. en gang om måneden, men kun såfremt der er nyt fortælle.

Emaljeplader - montering, salg og afhentning

Lørdag 18. april - husk tilmelding hvis du skal "skrue"

Som det fremgår af "Nyheder" på vores hjemmeside er NYVK-logo plader med specialfremstillet alu-ramme i retrolook nu klar. Emaljepladen måler 16 x 5,5 cm.
Billedet viser NYVK-medlem Thorkild Ibsgaards Lynette, hvor han som en variant har monteret pladen foran.

Emaljeplade med alu-ramme: pris 250 kr.
Af de i alt 54 styk er 33 allerede forhåndsreserveret.

Skruer, materiale til at lave beslag og alt nødvendigt udstyr til at fremstille beslagene samt håndværksmæssig assistance vil være til rådighed lørdag 18. april, når der er plade-skruedag i den gamle smedje hos formand Viggo Olesen. Tag knallerten med, så beslaget kan tilpasses helt præcist.

Skal du skrue?
Skal du skrue, er tilmelding nødvendig senest 16. april: Tilmelding til Viggo Olesen på tlf. 40 25 55 23

Skal du afhente bestilt plade eller købe?
Så kommer du bare. Der er værkstedskaffe for medlemmer og evt. nye, der overvejer at melde sig ind kl. 14.00 - 16.00.

Forhåndsreservering
Vil du være på den sikre side og forhåndsreservere din NYVK-logo emaljeplade, så send en besked: Klik her

Læs mere - og alt om tid og sted
På hjemmesiden under "Kalender 2015" finder du yderligere information om plade-skruedagen: Klik her

Åbningsløb hos VVK - husk tilmelding senest på fredag

Ny Veteranknallert Klub besøger Vestjysk Veteranknallert Klub (VVK) og deltager i deres åbningsløb 26. april.
Vi laver fælles tilmelding og koordinerer fælles kørsel til startstedet i Lem for medlemmer af NYVK.
Vil du benytte dig af denne mulighed, så skal vi have din tilmelding senest på fredag.
Læs mere under "Kalender 2015" - direkte link til omtalen her...

To nye aktiviteter i kalenderen

Ny Veteranknallert Klub er inviteret til at udstille til to arrangementer

Både Majmarkedet i Tebstrup syd for Skanderborg og Fergusondagene på Ferguson Museet ved Juelsminde har inviteret Ny Veteranknallert Klub til at deltage. Begge arrangementer giver rig mulighed for at vise vores klenodier af gamle knallerter frem - og i øvrigt fortælle mere om vores nye klub. Vi håber, at rigtig mange medlemmer har tid, lyst og lejlighed til at deltage. Læs mere under hvert arrangement i "Kalender 2015" mht. tilmelding osv.

Læs mere
Ved klik på billederne herover, lander du direkte på omtalerne af de to arrangementer på vores hjemmeside.

Køb turbillet til NYVK-turen Randers Fjord t/r

Tilmelding til vores knallerttur 9. maj, hvor vi kører en længere tur i området ved Randers Fjord, sker ved online køb af turbillet. Turen er åben for alle - både medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen på 125 kr. dækker morgenkaffe/the m. rundstykke, ledsagebil, 2x færgebilletter og det store kaffebord med hjemmebagte boller og lagkage i Færgehuset i Mellerup om eftermiddagen.
Billetsystemet, som vi gør brug af, er sikkert at bruge og der kan betales med div. kort.
Læs alt om turen og køb billet på hjemmesiden: Direkte link - klik her

Tæt på en efterlysning...

Det var tæt på, at vi måtte til at efterlyse formanden for løbsudvalget, Vagn Thomsen, her tidligere i april måned, da han i bil ville afprøve diverse småveje nord for Randers Fjord for at forberede knallertturen 9. maj. Ikke alle veje fører til Rom, kan han nu konstatere. Og mobildækningen er heller ikke 100 pct., hvis man kommer tilstrækkeligt langt ud i landets afkroge. Omgivet af blinde veje og vindmøller - og havet på den ene side, kom lokale borgere på naturvandring ham heldigvis til undsætning. Vi må konstatere, at researchen forud for Randers Fjord turen er gjort godt og grundigt :-)
 

Siden sidst på hjemmesiden

Både kalenderen og nyhederne på hjemmesiden opdateres løbende. Efterhånden som arrangementerne nærmer sig, kan der være ændringer mht. tidspunkter mv.
På nyhedssiden kan der ligge nyheder, som ikke nødvendigvis kommer med i nyhedsbrevet. Og det er heller ikke alt fra nyhedsbrevet, der kommer på hjemmesiden under menupunktet "Nyheder".
Siden sidste nyhedsbrev er afholdte arrangementer blandt andet omtalt på hjemmesiden og til flere af nyhederne er der links til omfattende billedgallerier:

På gensyn

I bestyrelsen hører vi altid gerne hører fra jer, hvis I har ideer, input eller andet på hjerte. Telefonnumre og kontaktformular finder du på hjemmesiden under menupunktet: "Kontakt"

mvh bestyrelsen
 

Kommentarer til Nyhedsbrevet?

Har du kommentarer til nyhedsbrevet eller indholdet på hjemmesiden, så send gerne en e-mail med besked til info@nyvk.dk
Facebook
Facebook
Hjemmeside
Hjemmeside
Email
Email
Copyright © 2015 Ny Veteranknallert Klub

Email Marketing Powered by Mailchimp