Copy

Thuyskamer wordt 1! - Job, Joris & Marieke - Kadootjes

Thuyskamer wordt 1!

Het eerste jaar zit er bijna op! Dank aan alle lieve vrienden, ontwerpers en klanten die daar het afgelopen jaar zo hard aan meegeholpen hebben. Jullie zijn fantastisch! En daarom gaan we dit vieren met een goed feestje voor jullie allemaal.

Feest
Zondag 21 juni is iedereen van harte welkom om met ons feest te vieren. Verse hapjes en koude drankjes staan voor je klaar. En dat niet alleen, we hebben ook nog een paar andere feestelijkheden in petto.
 
De absolute neuzen van de zalm uit muziekland hebben zich voor deze middag samengevoegd om een paar geweldige nummers ten gehore te brengen. Gitaarheld Ocker Gevaerts, baas op de bas Joni Scholten, virtuoos percussionist en drummer Jeroen Blumers, bijzonder bevlogen zanger en toetsenist Lieuwe Roonder en last maar zeker niet least componist van verschillende wereldhits Tienus Songs. Met deze vrienden kan het niet anders dan een uitbundig muzikale middag worden.
A SINGLE LIFE - TRAILER

Expositie Job, Joris & Marieke

Op de 21e is ook de opening van een nieuwe expositie. Job, Joris & Marieke zijn drie supergetalenteerde ontwerpers die met hun laatste short film, A Single Life, genomineerd zijn voor een Oscar. In 2007 richtten zij een studio op voor animatie, illustratie, character design en muziek. Sindsdien gaan hun commercials, educatieve projecten, videoclips en vrije films de hele wereld over. Het werk van de designers is te omschrijven als schattig, grappig, poëtisch en soms verontrustend. 

Tijdens ons verjaardagsfeest kun je een aantal animaties bekijken, dus nóg een goede reden dus om zondagmiddag gezellig langs te komen! Daarnaast zijn de Job, Joris & Marieke-prints voor langere tijd te zien en te koop in Thuyskamer.
Still uit de videoclip The Daily Drumbeat van Happy Camper

Wij zijn jarig, dus wij delen uit...

Voor iedereen die in de week van 24 t/m 28 juni voor 50 euro of meer aan producten in de winkel besteedt, hebben we katoenen Thuyskamertasjes met onze flesjes huisgemaakte limonadesiroop klaarliggen. De siropen zijn allemaal puur natuur en gemaakt van vers fruit & verse kruiden.
- limoen, gember, rode peper
- grapefruit, sinaasappel, rozemarijn
- mango, ananas, citroen, munt

Hét zomerdrankje voor 2015; Cheers to the summer!

1 jaar in 1 minuut

Het afgelopen jaar zijn er zó veel bijzondere momenten geweest, dat we lang niet alles op beeld vast konden leggen. Toch is het gelukt om een klein stukje van de sfeer te vangen in deze mooie beelden. Maar voor de echte beleving, moet je natuurlijk gewoon gezellig langs de winkel komen.
thuyskamer.nl
Facebook
Google Plus
Link
Pinterest
Twitter
Website