Copy
View this email in your browser

Ljus i advent


Ljuset i advent påminner oss om att hoppet, ljuset och värmen finns. Gud har gett ett löfte om att vända natt till dag genom att rätta till allt som människan ställt till. Ljuset i advent påminner oss om att Gud räckt ut sin hand för att vi inte ska behöva famla i mörkret utan att vi är välkomna in i ljuset, in i gemenskapen med en levande Gud. Det är stort! Det är värt att fira och det är värt att berätta för alla vi möter som förknippar den kommande julen med stress, plikt, ensamhet och krav. Det som betyder nå´t har redan hänt, den stora gåvan är redan köpt och du behöver bara ta emot!

Elisabeth Ågren, pastor med inriktning barn, ungdom, familj

Aktuellt programblad finns här>>
Missa inte den senaste informationen på vår hemsida www.elimkyrkansundsvall.se
Tisdag 25 november 19.00 Församlingsafton med församlingsmöte. Vad är på gång just nu i Elimkyrkan? Välkommen till samtal, gemenskap och beslut. 
Torsdag 27 november 18:30 ”Bjud-med-kväll”. Alphafest med smakprov och livsberättelser. Du som är nyfiken är välkommen med och ta gärna med en vän. Anmälan till kyrkan@elimkyrkansundsvall.se eller 060-61 78 80. 
Nu är det dags att anmäla sig till vinterns gemenskapsläger i Vemdalen den 19-22 mars. För mer information klicka här>>
På söndag 11.00 möts vi till adventsgudstjänst med Elimkyrkans kör. Predikan Elisabeth Ågren. Monica Egegren Persson, Stefan Silversten och söndagsskolan Himlakul. Adventskaffe. Barnen övar 12.30 inför avslutning 14/12.

Första advent är ett bra tillfälle att bjuda med en vän till kyrkan!
Välkommen till en stund i Guds närhet, söndag 7 december 18.00.

Men den tid kommer, ja, den är redan här, då alla sanna gudstillbedjare skall tillbe Fadern i ande och sanning. Ty så vill Fadern att man skall tillbe honom.              Joh 4:23
Ung i Elimkyrkan?!
Ett snabbt årsmöte för Elimkyrkans barn och ungdom med nödvändig stadgeändring har vi på tisdag 25/11 kl 18:00.

Sedan är veckan full av aktiviteter, gemenskap och kreativ undervisning anpassad för just din ålder. Station möts på fredag 18:30, Tonår på lördag 19:00 och Himlakul på söndag 11:00. Konfa ses nästa gång tisdag den 2 december 18:30 alla samlingar denna vecka är i Elimkyrkan.

14 december 11.00 ”Änglahyss” Gudstjänst för stora & små med avslutning för barnverksamheten. Barn och ungdomar sjunger tillsammans med Elimkyrkans kör. Övning 10 december 18:00. 
Copyright © 2014 Sundsvalls baptistförsamling, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp