Copy
View this email in your browser

Äntligen höst!

Hoppas du har njutit av solen och värmen i sommar! Kanske har du också besökt Bänkåsvikens sommargård, vårt sommarparadis, och badat, fikat eller varit på gudstjänst? Men nu är vi åter tillbaka i Elimkyrkan med gudstjänst nu på söndag 30 augusti kl 11:00. Pastor Sven-Erik Karlsson predikar och Mattias Grossby tillsammans med Stefan Silversten leder oss i sången och musiken. 

Men Bänkåssommaren är inte riktigt över än. Lördagen den 6 september inbjuder vi alla till en gemenskapsdag i Bänkåsvikens sommargård, "Vila & växa", om hur vi växer i tro. Men innan dess, den 4 september, startar höstens omgång av Alpha, Beta och Växa, kurser i kristen tro. Växa är årets nyhet - en serie bibelstudier i Romarbrevet, speciellt för dig som verkligen vill tränga djupare.
Och självklart startar också barn- och ungdomsverksamheten upp. Först ut är Himlakul med "Premiärparty" den 7 september.

Ett nytt programblad för september och oktober finns att hämta i kyrkan eller här>>

Välkommen att vara med, vila och växa med oss i Elimkyrkan!
 
Välkommen till gemenskapsdag på Bänkåsvikens sommargård den 6 september med rubriken "Vila & växa". Muskler behöver både träning och vila. Om man bara tränar utan vila bryts musklerna ner och om man aldrig låter dem jobba kommer de istället att förtvina. Balans mellan träning och vila behövs också i vårt andliga liv, att vi hämtar kraft i gemenskapen med Gud och vågar pröva att vingarna bär. Då växer tron!
Välkommen till en dag fylld med undervisning, samtal och bön, roliga aktiviteter för barnen, tid att umgås, fiska, spela fotboll eller gå en tipsrunda.
Pris: vuxna 150 kronor, barn & ungdom (4-20 år) 50 kronor. Anmälan.
 
Den 4 september startar höstens alphakurs. Du som är nyfiken på vad kristen tro är, om det finns svar på livets stora frågor eller bara vill veta mer är välkommen.
Eller finns det kanske någon som du kan bjuda med?
Om du vill fördjupa dig lite mer i den kristna tron är du välkommen till betakursen som startar den 4 september.
Du som verkligen vill tränga på djupet är välkommen till Växa, en serie bibelstudier i Romarbrevet. Kursstart 4 september.
Äntligen! Söndagen den 7 september är det dags för premiärparty på Himlakul. Vi är med i gudstjänsten kl 11.00 och efter barnhörnan går vi ner till barnens lokaler i källaren där det blir fest, fika, lekar, tävlingar, drama. Under hösten kommer vi att möta redaktör Olsson, Foto-Sonny och de andra på Heta Nyheters redaktion och följa med dem på spännande uppdrag.
Copyright © 2014 Sundsvalls baptistförsamling, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp