Copy
Nieuwsbrief ICT-cel CKSA- jaargang 1 - nummer 1 - februari 2015
View this email in your browser
Inhoudstafel
1. nieuwe domeinnaam
2. vernieuwde leerlingenwebsite

NIEUWSBRIEF 1

nieuwsbrief van de ICT-cel van het CKSA

Met deze nieuwsbrief willen we je op de hoogte houden van nieuwigheden op het gebied van ICT in de klas, nieuwe items op onze site, leuke en haalbare lesideetjes, ...

Deze eerste nieuwsbrief wordt éénmalig verstuurd naar alle deelnemers van de nascholingen "zin in ict" en naar alle directies. Wil je de volgende nieuwsbrieven ook blijven ontvangen, klik dan hier om je in te schrijven. Als je dit niet doet, zal je de volgende nieuwsbrieven NIET ontvangen.

Wij verhuizen!

Vanaf 1 februari kan je ons vinden op onze nieuwe domeinnaam:
ict-cksa.be

Om de ICT-cel en CKSA ook online dichter bij elkaar te brengen, hebben we besloten om onze ict-website te verhuizen van ict-cks.be naar ict-cksa.be. Het verschil is zeer klein, maar daarom niet minder belangrijk.
Voorlopig wordt je automatisch doorgestuurd. Maar je kan best je favorieten op je PC meteen aanpassen.

Vernieuwde leerlingensite

Je kon dit reeds enige tijd volgen op onze oude website, maar de alomgekende  leerlingenwebsite werd in een nieuw jasje gestoken.

De website is nu beter te gebruiken op alle mogelijke schermen. Daarnaast werden ook alle links nagekeken en aangepast. Regelmatig zullen er ook aanvullingen gedaan worden. Zowel aan bestaande pagina's als volledig nieuwe pagina's/thema's.
Opmerkingen, ideeën, suggesties zijn steeds welkom.

Benieuwd naar meer ideeën, ...schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

We hebben de mailadressen met de grootste zorg verzameld, maar het zou natuurlijk kunnen dat er hier en daar een foutje is ingeslopen.
Heeft je collega daarom deze nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur hem snel even door, ...

Copyright © 2015 - ICT-cel CKSA, Alle rechten voorbehouden.

uitschrijven    mijn gegevens bijwerken