Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?  Klik hier voor de online versie
Volg mij op facebook
Volg mij op Twitter
Bezoek mijn website
Volg mij op LinkedIn
Ik ben lid van de NVVT
en aangesloten bij de FAGT
FAGT
Nieuwsflits maart 2015

Update en een oproep/vraag

Op dit moment staat mijn agenda veel in het teken van studeren en bezig zijn voor mijn opleidingen. Daarnaast ben ik veel in de praktijkruimte te vinden.
Mijn scriptieonderzoek krijgt langzaam vorm, de eerste anamneses zijn gedaan en de eerste behandelingen gegeven. Kortom: dat loopt lekker. (Zie ook mijn e-zine van februari jl.)

Toch zou het fijn zijn om nog 1 of 2 mensen te krijgen voor het onderzoek. Dus: ben jij of ken jij iemand met fibromyalgie, neem dan contact met mij op via de button om een afspraak te maken, via mijn website of bel me gerust voor meer informatie of een afspraak.

De VoetreflexPlus-lessen zitten er bijna op. Nog 1 en dan is het echt over en resten de examens en het schrijven en inleveren van mijn scriptie. 
Voor mijn accreditering na 2017 volg ik op dit moment een versnelde (herhalings) cursus HBO Medische basiskennis om in juni ook daarvoor een hernieuwd examen te doen, zodat mijn accreditatie gewaarborgd is, ook ná 2017. Pittig, maar ook wel weer reuze interessant.


OPROEP
Zoals velen van jullie weten volg ik op dit moment een training Oncoreflex bij Total Health, ter verdieping van mijn voetreflextherapie. In deze training worden vanuit zowel de reguliere geneeskundige, natuurgeneeskundige als de Chinese geneeskundige visie de verschillende aspecten van de ziekte kanker bekeken. Bedoeling van de training is om met onze massages de cliënten tijdens het proces dat ze doormaken, te ondersteunen. Er wordt gemasseerd, niet behandeld! In deze training leer ik 4 massages die ondersteunend werken voor, tijdens en na behandeling. De massages worden aangepast aan de individuele behoeften van de cliënt. Doel van de massages is dan ook: ondersteuning voor, tijdens en na de behandelingen, ontspanning en verbetering kwaliteit van leven. Voorafgaande aan deze training heeft Total Health onderzoek gedaan naar reflexologie bij borstkanker. De resultaten daarvan zijn 
hier te lezen.

Nu zoek ik voor een opdracht vanuit de training en om ervaring juist op dit vlak op te doen, mensen met kanker die bereid zijn een anamnesegesprek met mij te voeren en minimaal één ontspannende massage willen ontvangen. Ken jij iemand met de ziekte kanker of ben jij iemand met de ziekte kanker die een moment van aandacht en ontspanning goed kan gebruiken? Laat mij dit dan weten. Dan kunnen we kijken of ik kan/mag helpen en ondersteunen in het proces. 

ACTIE TOT EIND MAART

Ontspannende gezichts- of voetreflexmassage 
45 minuten/niet vergoed door zorgverzekeraars
normaal € 45,00 
nu € 35,00
klik hier om direct een afspraak te maken
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Wie ben ik?


Mijn naam is Lisette Tiggelaven. Ongeveer 15 jaar geleden maakte ik kennis met voetreflextherapie. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer gaan verwonderen over hoe ons lichaam in staat is zichzelf in balans te houden (homeostase) als we goed voor onszelf zorgen.

Als er toch een verstoring ontstaat, kan het soms voldoende zijn het lichaam een duwtje in de goede richting te geven met reflexzonetherapie. Reflexzonetherapie is een holistische therapie, dat wil zeggen dat er niet alleen gekeken wordt naar de klacht maar naar de gehele mens. Door de goede resultaten van deze therapie bij mijn eigen klachten, besloot ik zelf  opleidingen te gaan volgen om reflexzonetherapeut te worden.

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd voetreflextherapeute en heb mijn eigen praktijk. Tijdens en na de opleiding heb ik bij- en nascholing gevolgd en houd via verschillende vormen van onderwijs en literatuurstudie mijn kennis op peil.
Copyright © 2015 Reflexologiepraktijk Lisette, All rights reserved.