Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?  Klik hier voor de online versie
Volg mij op facebook
Volg mij op Twitter
Bezoek mijn website
Volg mij op LinkedIn
Ik ben aangesloten bij de FAGT
 
E-zine 24 februari 2017


Time flies when you're having fun

Zeker als je met leuke dingen bezig bent, lekker in je vel zit, leuke mensen om je heen hebt en het je goed gaat, vliegt de tijd.
In januari bestond de praktijk alweer 5 jaar.
Trots ben ik dat het me lukt om in daden waar te maken wat ik op de homepage van mijn website heb verwoord:
‘Bij Reflexologiepraktijk Lisette krijg je de kans om even stil te staan en te onderzoeken wat je kunt doen om weer in balans te komen. Dit kan zowel op lichamelijk als emotioneel en mentaal gebied. Ik vind het belangrijk om goed en aandachtig te luisteren naar jouw verhaal, om vandaaruit te kunnen kiezen voor de juiste, op jouw toegespitste behandeling, waardoor je die balans weer zal hervinden.’
 
Een mooie gelegenheid om dankjewel te zeggen tegen alle klanten van de afgelopen 5 jaar, voor het vertrouwen dat ze mij gegeven hebben. Ik ben dankbaar dat ik hen heb mogen ondersteunen bij het te boven komen van kleinere en grotere klachten met hun gezondheid of mentaal. Mooi vind ik het steeds weer om een tijdje samen op te lopen. Vaak zie ik mensen groeien. Groeien in bewustzijn: ‘oh, dat is er aan de hand en dit is wat ik er aan kan doen’. Groeien in het luisteren naar hun lichaam, waardoor ze beter voor zichzelf gaan zorgen en waardoor ze ook weer in staat blijken er voor de ander te zijn.
Zij maken mede mijn dagen tot dagen van voldoening en plezier.
 
Ik heb de maanden maart en april gekozen om dit kleine jubileum van 5 jaar te vieren met mijn bestaande én eventueel nieuwe klanten. In die maanden zal elke klant een klein kadootje krijgen om thuis lekker te genieten.


In het afgelopen jaar is er veel gebeurd in Reflexologiepraktijk Lisette. Veel nieuwe en tevreden klanten en steeds vaker mensen die aangeven dat ze graag naast de massages ondersteuning krijgen bij het gezond blijven. Dan gaat het al snel over leefstijl en voeding. Daarom heb ik me in de afgelopen periode verdiept in voeding en supplementen op orthomoleculaire basis. Inmiddels begeleid ik een aantal mensen naast de reflexologie met voedings- en leefstijladviezen.
En met mooie resultaten!


Kun jij ook wel wat ondersteuning gebruiken? Heb je klachten of wil je gewoon sparren over wat goede voeding (voor jou) is en welke supplementen je daarbij kunt gebruiken? Neem dan contact met me op voor een eerste geheel vrijblijvende afspraak.
 
Ook op het gebied van reflexologie heb ik  - uiteraard – niet stilgezeten en ben ik me steeds meer gaan richten op de specifieke vrouwenklachten en de zwangere vrouw en haar kind.
In het najaar heb ik cursussen gevolgd, waaronder gezichtsreflexologie bij baby’s en de zwangere vrouw en de vrouw in de periode na de bevalling. Voor baby’s heb ik daarnaast een prachtige nascholing full body reflexologie gevolgd, gegeven door de zeer enthousiaste en gedreven Anna-Kaarina Lind uit Finland. Deze cursussen bieden nog meer mogelijkheden bij de diverse klachten die kunnen optreden bij de (aanstaande) moeder en de (pasgeborene en de wat oudere) baby.

Nieuw
Zwangerschapspakketten:Voor de zwangere twee mooie nieuwe pakketaanbiedingen gedurende de zwangerschap en rondom de geboorte. Zie hiervoor de kostenpagina op de website.
Kinderwens: Ook voor stellen met een kinderwens is er een ondersteunend traject zie http://www.reflexologiepraktijklisette.nl/kinderwens
 
Hooikoortspakket:
Mensen met kooikoorts zijn overgevoelig voor stuifmeel van (sommige) grassen, planten en bomen die in bloei staan. Het afweermechanisme (immuunsysteem) van het lichaam is in de war waardoor de overgevoeligheidsreactie ontstaat.
Het hooikoortspakket bestaat uit 3 wekelijkse voetreflexbehandelingen van 30 tot 40 minuten.  
Elke behandeling is gericht op het reguleren en ondersteunen van je immuunsysteem waardoor de klachten verminderen of verdwijnen en je je een stuk vitaler zult voelen.
Het hooikoortspakket is te boeken vanaf 1 maart tot en met 30 juni en kost € 62,50
Reflexologie, voeding en meer

Social Media
Hebben jullie mijn bedrijfspagina’s op facebook al gezien en geliked. Op Reflexologiepraktijk Lisette  vind je vooral intems en korte blogjes over allerlei reflexologie gerelateerde onderwerpen.
Op Reflexologie en voeding gaat het over voeding en deel ik  regelmatig lekkere recepten.
Hier vind je ook het evenement dat ik op 8 maart organiseer samen met Annette ter Heijden (orthomoleculair therapeute) over voeding, gezonde darmen en een stabiele bloedsuikerspiegel en wat dat voor je gezondheid kan betekenen. Voor meer info hierover zie: Gezonde darmen, hoe doe je dat?  Wil je de lezing bijwonen? Geef in het evenement aan dat je gaat of schrijf mij even een mailtje dat je wilt komen.
 
Agenda:
8 maart: Lezing door Annette ter Heijden (orthomoleculair therapeut) Gezonde darmen hoe doe je dat?
8 april: Natural  health event
Ben jij geïnteresseerd om op een natuurlijke manier je gezondheid te ondersteunen?
Dan is dit event echt iets voor jou!
Tijdens deze dag geef ik 3 keer een workshop van een uur waarin ik je leer hoe je zelf eenvoudig een aantal kleine, veel voorkomende klachten kunt aanpakken en verhelpen. Maar er is nog veel meer te leren die dag. Meer info? Klik op de link.
 
Wil je zelf aan de slag met reflexologie
Nieuwe data workshop Chinese anti-stress voetmassage
Nieuwe data workshop Babyreflexologie
 
Informatie ochtenden en avonden:
Woensdagochtend: 8 maart, 12 april, 10 mei en 7 juni
Woensdagavond: 20 maart, 24 april, 22 mei en 26 juni
Om kennis te maken met de producten die ik gebruik bij mijn begeleiding voor voeding en leefstijl organiseer ik een aantal ochtenden en avonden waarin ik meer vertel over de producten en over mogelijke samenwerking.
Wil je hierbij zijn, stuur me dan een mailtje of bel me.

 
klik hier om direct een afspraak te maken
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Wie ben ik?


Mijn naam is Lisette Tiggelaven. Ongeveer 15 jaar geleden maakte ik kennis met voetreflextherapie. Vanaf dat moment ging ik me steeds meer verwonderen over hoe ons lichaam in staat zichzelf in balans te houden (homeostase) als we goed voor onszelf zorgen.

Als er toch een verstoring ontstaat, is het soms voldoende het lichaam een duwtje in de goede richting te geven met reflexzonetherapie. Reflexzonetherapie is een holistische therapie, dat wil zeggen dat er niet alleen gekeken wordt naar de klacht maar naar de gehele mens. Door de goede resultaten van deze therapie bij mijn eigen klachten, besloot ik zelf  opleidingen te gaan volgen om reflexzonetherapeut te worden.

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd voetreflextherapeute en heb mijn eigen praktijk. Tijdens en na de opleiding heb ik bij- en nascholing gevolgd en houd via verschillende vormen van onderwijs en literatuurstudie mijn kennis op peil.
Copyright © 2017 Reflexologiepraktijk Lisette, All rights reserved.