Copy
Welkom <<Voornaam>>,

De natuur is ontploft. Binnen 3 dagen heeft de heg een dikke groene jas van bladeren gekregen, bloeit de blauwe regen er weelderig op los, ontvouwen de varens achter in de tuin en tonen de eiken hun frisse groene blad. Wat een weelde. Ik ben in een jubelstemming. Alsof ik even was vergeten hoe het groene, gele, rode, bonte, volle, intense en warme er ook alweer uitzag en aanvoelde.
Zo gebeurt het soms ook in het dagelijkse leven. Je weet dat er iets in het vat zit alleen heeft het zijn tijd nodig om te groeien. In deze nieuwsbrief neem ik je mee naar de lente die nu plaatsvindt in mijn leven.

Veel leesplezier en inspiratie!


Kroon op het werkDe Academie komt voort uit een droom. Uit de wens verschil te maken in het leven van mensen. We willen een bijdrage leveren aan een wereld waarin we anders, wijzer, omgaan met onszelf en elkaar. Wij geloven dat dit vraagt om een verandering in bewustzijn, van hoe wij zijn en leven. Met onze opleidingen geven wij hier vorm aan. De droom wordt stap voor stap werkelijkheid...

Een hele mooie stap is de registratie bij SPHBO (Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland) als erkende post HBO opleiding. Daar ben ik enorm trots op. Waarom? Omdat Meesterlijk Coachen westerse psychologie combineert met oosterse wijsheden en de relatie tussen coach en coachee een grotere plek geeft dan het aanleren van methodieken. Dit levert uiteindelijk het beste resultaat in de begeleiding bij transformatie. De erkenning geeft aan dat in onderwijsland een groter draagvlak ontstaat voor een diepere wijsheid die niet alleen gestoeld is op westerse ideologie. Alexander van den Berg, grondlegger van Meesterlijk Coachen, neemt je in zijn blog jou mee naar de nieuwe geluiden achter deze opleiding.  
Inmiddels volgt een tweede groep coaches de opleiding. In september starten de nieuwe groepen. Op 2 juni zijn de introductie-avonden in Amsterdam, Den Haag en Dalfsen, nabij Zwolle Hier kan je de werkwijze van de academie komen ervaren en kennis maken met de opleiders van de academie. Je bent van harte welkom. Wil je meer weten of je opgeven?
Kijk op  http://deacademie.nu/meesterlijk-coachen/

Kijk er naar uit jou daar te ontmoeten.


Op zintuigenreis met een koffer vol met bloemenNog een maandje en dan is het zover. Dan reis ik samen met Alexandra, Maaike en een groep vrouwen af naar het Hof van Axen. Een magische plek in de bossen van Drenthe voor een week van voelen, verbinden, verdiepen, het leven vieren, vuur, schilderen, dansen, zwemmen en blote voeten. Waarom? Het kan zoooo lekker zijn om helemaal vrij te zijn van alles en iedereen. Misschien ervaar jij ook dat verlangen. Of weet ergens diep van binnen dat het wel eens goed zou zijn maar is het ook heel spannend. Daarin ben je geen uitzondering.
Tijdens de zintuigenreis laten we alles de boel de boel, ook al jouw oordelen over jezelf, anderen en wat hoort en moet. In deze week gaan we terug naar jouw essentie. Dat doen we op een speelse en onderzoekende manier waarbij alle zintuigen worden ingezet. Wijsheid is immers een samenspel tussen hoofd, hart, ziel en lichaam. Ze hebben je zoveel te vertellen. Het wordt een reis van vertragen en stilstaan want alleen dan kom je vooruit in de richting die past bij jou. En dat is precies de richting 'where the magic happens'... Dus, pak je koffer vol met jouw bloemen en reis met ons mee: er zijn nog een paar plaatsen vrij! 

Meer weten of opgeven? Ga naar mijn website of bel 06-45204884


In gesprek met Annemiek Schrijver op radio 5Tien minuten vliegen voorbij. Er is zoveel te vertellen over deze reis. Met Pasen ging ik in gesprek met Annemiek Schrijver van RADIO 5. Ik vertelde mijn eigen verhaal over de eerste woestijnreis. Wat het woestijngevoel voor mij betekent, over de geboorte van het nieuwe, de magie van de woestijn en de spiegel die de bedoeïenen ons westerlingen voorhouden. 
Wil je het interview afluisteren? Klik dan hier


Blog: Van doen naar zijn, van leegte naar ruimteAfgelopen woestijnreis ging vriendin en collega Alexandra Rakemann met mij mee. Samen hebben wij een groep vrouwen begeleid. Het was super om het samen met haar vorm te mogen geven en te mogen delen. Na thuiskomst schreef Alexandra een blog over haar ervaringen. Voor haar stond deze reis in het teken van doen naar zijn en van leegte naar ruimte. Een persoonlijk verhaal van Alexandra als coach én mens dat ik heel graag met jullie deel.
Ook komend najaar reist Alexandra met mij mee. Er staan een tweetal reizen gepland. De eerste woestijnreis is een combinatie met een bezoek aan de oude stad Petra. De tweede reis blijven we extra lang in de woestijn. Als je wilt kan je een paar dagen aan de reis vast plakken en op eigen gelegenheid de stad Petra bezoeken. 


Luisteren naar het fluisteren

Ik sluit af met een quote van de dichter en filosoof Rumi:

 
'Make everything in you an ear,
each atom of your being,
and you will hear at every moment
what the Source is whispering to you'.


Ik wens je een hele mooie zomer toe!

Our deepest fear is not that we are inadequate,
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

Copyright © 2016 Caroline Froeling
Email Marketing Powered by Mailchimp