Copy
bekijk dit in je browser

Wat Corona nog meer bracht


Nee, we gaan het niet over mondkapjes, 1,5 meter afstand en dat soort dingen hebben. Corona brengt namelijk nog veel meer. Zonder Corona waren er afgelopen zomer geen Drenthe weekenden geweest, had de overheid niet besloten loopbaantrajecten te subsidiëren, was ik niet op zoek gegaan naar een coachlocatie in Amsterdam en zat ik nu in de woestijn samen met een mooie groep woestijngangers. Bitter en zoet .... in deze nieuwsbrief vertel ik je er meer over.


Tijdelijk gratis loopbaangesprekken digitaal, in Havelte of in Amsterdam


Door Corona zijn veel mensen in zwaar weer terecht gekomen. Misschien vallen er ook klappen in de branche waar jij werkzaam in bent en vraag je je af of jouw baan of bedrijf nog wel kan voortbestaan. Hoe navigeer je in een tijd met zoveel onzekerheden. Ik zie ook mensen die de afgelopen maanden uit de ratrace zijn gestapt en zich afvragen of ze wel het werk doen dat bij hun past.

De overheid heeft geld beschikbaar gesteld om korte loopbaantrajecten te financieren. Of je nu werknemer, werkzoekend, ZZP-er of zelfstandig ondernemer bent. Een super mooie kans als ook jij nu stil staat bij jouw loopbaanvragen. Ik kan je de komende tijd hierbij kosteloos ondersteunen. Dat doen we digitaal of face to face bij mij thuis in Havelte op de Drentse hei. Ook is het mogelijk om in Amsterdam af te spreken waar ik nieuwe coachruimte heb gevonden. Dus voor alle westerlingen .... we komen naar je toe deze winter.  
Je kan je nu aanmelden. Er zijn een beperkt aantal trajecten beschikbaar gesteld dus wie het eerst komt ....

Ben je benieuwd naar alle ins en outs? Klik dan hier. Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.  
 

Drenthe weekenden


Als iets onbereikbaar is wordt het verlangen ernaar alleen maar groter.  Zo ook met de woestijnreizen. Het verlangen naar het samen zijn, naar een wereld waarin we nabij kunnen zijn, buiten onder de blote hemel slapen, zittend bij het vuur, waarin we met elkaar delen, elkaar spiegelen, leren, ontdekken, oefenen, zakken, lachen , genieten, huilen, de slechte goede grappen, elkaar echt ontmoeten. Een verlangen van mij en, wat bleek, ook van veel van jullie.
Deze zomer organiseerde ik daarom Drenthe weekenden om het woestijngevoel in Nederland te beleven. Het werden 4 intense weekenden.  

Een van de deelnemers schreef:
 
'Ik heb in het weekend ervaren dat ik niet weg moet lopen van de angst om te voelen. Ik heb gemerkt dat het me juist heel veel brengt: de verbinding waar ik al sinds mijn jonge jaren naar op zoek ben.'
 
Haar ervaringen en die van anderen kan je teruglezen door hier te klikken. Ook vind je daar de data voor de weekenden voor 2021. Je bent heel erg welkom om komende zomer bij ons aan te sluiten.
 
Drenthe weekenden zomer 2002: Werkplaats van de ziel 


En natuurlijk de woestijn ......

De afgelopen weken ben ik door een berg foto's en filmpjes heen gegaan. Ik realiseer me wat een gouden reizen we met elkaar hebben gemaakt. Als ik de beelden zie dan komt er een enorme glimlach op mijn gezicht. Er zijn zoveel verhalen en flimpjes te delen van afgelopen reizen. Bijvoorbeeld het verhaal van Anneke die na een coachtraject mee de woestijn in ging. Ze vertelt hoe ze leerde athentiek te leven: de weg naar het samenvallen met haarzelf. 
Ook deel ik een filmpje van de reis van precies een jaar geleden. Insha'Allah dat we in april weer kunnen afreizen. Dan staat de eerste woestijnreis gepland en..... er zijn nog een drie plaatsen vrij. Meer weten? Klik dan hier. 

Woestijnreis november 2019


Een gedicht over geduld


Voor een ieder die het lastig vindt om zich te verhouden met onzekerheden, dan is dit gedicht naar Reiner Maria Rilke de moeite waar om te lezen. 

Laten we de vragen leven. Ook deze winter.  Heb het retegoed laiverds!
 

Dik veel liefs,
Caroline
 

Twitter
Facebook
Email
Our deepest fear is not that we are inadequate,
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
Copyright © 2020 Caroline Froeling

Telefoon 06-45 20 48 84
Mail: info@carolinefroeling.nl
website: www.carolinefroeling.nl

Email Marketing Powered by MailChimp
 afmelden nieuwsbrief | https://carolinefroeling.us9.list-manage.com/profile?u=5e6dfb826adfbfddc91b87ce9&id=fe4c861941&e=[UNIQID]&c=750027b8f2


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caroline Froeling · Kielakker 49 · Havelte, 7971 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp