Copy
Welkom <<Voornaam>>,
Daar is die dan, de eerste nieuwsbrief! Ongeveer 4 keer per jaar wil ik je graag door middel van deze nieuwsbrief inspireren met bijvoorbeeld blogs en boekentips en je op de hoogte houden van de activiteiten die op stapel staan. Je vindt hem vanzelf terug in jouw mailbox. Wanneer je het niet op prijs stelt kan je je afmelden onderaan de nieuwsbrief. 
Ik wens je veel leesplezier toe!


Woestijnreis april 2016 in een nieuw jasje

Trekkend met de bedoeïenen door de Wadi Rum woestijn: de eindeloze vlaktes, de oorverdovende stilte, ruige rotspartijen, slapen onder de eindeloze sterrenhemel, ervaringen delen bij het vuur. De kracht en wijsheid van de woestijn nodigt jou uit om zelf stil te worden en in jezelf af te dalen. De bedoeïenen fungeren daarbij als een spiegel. Zij zijn levenskunstenaars als het gaat om alles met aandacht, in harmonie en met pure eenvoud te doen.

Van 14 tot 21 november staat de eerst volgende reis gepland. Naast de woestijn bezoeken wij de verlaten stad Petra die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Van 2 tot 9 april 2016 staat nog een reis gepland. Omdat meerdere oud-deelnemers nog een keer zich willen laten onderdompelen in het woestijngevoel, gaan we een volle week de woestijn in. 
Nieuwsgierig naar ervaringen van andere deelnemers, foto's, en filmpjes? Neem dan een kijkje op de website.


Blog: de werking van de natuur

De film 'Wild' laat zien dat de natuur niet alleen een mooi decor is voor een bezinningsreis, maar dat het rechtstreeks van invloed is op ons welzijn en persoonlijke ontwikkeling. In mijn blog schrijf ik er over. 
  

Nieuwe samenwerking met De Academie!

Als teamspeler is het mijn wens om samen te werken met inspirerende, autonome en authentieke collega's. Professionals die net als ik mensen en organisaties willen begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met het volgen van de opleiding SET Master (State Evocative Transformation) raakte ik in gesprek met de Pascal van der Zwaan en Alexander van den Berg, oprichters van De Academie. Ik heb mijn intuïtie en mijn hart gevolgd en dit alles heeft er nu toe geleid, dat ik ben gaan samenwerken met De Academie. Dit betekent dat ik de opleiding Meesterlijk Coachen ga geven. Een post HBO opleiding, waarin je de kunst van coachen kunt leren verstaan, echte verandering voor elkaar krijgt en je meesterschap in coaching ontwikkelt.   
Ben je nieuwsgierig naar de opleiding Meesterlijk Coachen? Klik dan hier voor meer informatie of kom naar de open avond die plaats vindt op 5 november. 


Leestip

In deze nieuwsbrief staat het boek 'de 7 geheimen van de schildpad' centraal. Een makkelijk leesbaar boek over de schildpad Kurma die zich door niets uit evenwicht laat brengen. De dieren uit het bos worden vaak overbelast en komen bij Kurma voor wijze raad. In een zevental hoofdstukken worden de 7 geheimen van Kurma luchtig  prijsgegeven en uitgelegd. Ook krijg je concrete oefeningen mee waar je zelf mee aan de slag kan. Over welke geheimen Kurma verteld? Hier komen ze in vogelvlucht:
  • Beheersing: blijf onder alle omstandigheden rustig
  • Traagheid: neem overal ruim de tijd voor
  • Volharding: geef nooit op
  • Veranderbaarheid: durf mee te bewegen
  • Soberheid: wees snel en makkelijk tevreden
  • Vredelievendheid: wees zachtaardig voor jezelf en anderen
  • Geconcentreerdheid: blijf volledig bij jezelf  
Nieuwe methodiek: SET

Afgelopen half jaar heb ik de opleiding SET Master gevolgd. SET is een nieuwe methodiek die op korte termijn verrassende verandering brengt in jouw zijn. Daar waar veel trajecten zich richten op het willen begrijpen en vervolgens oplossen van de oorzaak van een 'probleem' stap je bij SET uit jouw eigen verhaal dat je jezelf telkens vertelt. Dat is vaak precies het tegenovergestelde wat je geneigd bent te doen: iedereen is namelijk erg gehecht aan zijn eigen verhaal. Het verleent je een identiteit. Tijdens een SET sessie kan je ervaren hoe het is om in een andere modus te stappen. Op deze wijze ervaar je jouw situatie op een andere manier. Het vraagt moed en onbevangenheid om aan de slag te gaan met SET. Een sterk staaltje loslaten. Wil je meer weten over SET of wil je zelf een setting ervaren? Neem dan contact met mij op.
Our deepest fear is not that we are inadequate,
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

Copyright © 2015 Caroline Froeling
Email Marketing Powered by Mailchimp