Copy
Aceste mesaje ajung la profesioniștii din sănătate și la abonații eHealthRomania.com
View this email in your browser
prezentare obiceiuri diabet Roche
Bună,
astăzi avem o prezentare despre ceea ce medicii consideră a fi problema numărul unu în diabet: dificultatea pacienților de a-și schimba obiceiurile de viață. Prezentarea ne-a fost oferită de Karolina Korth, director de dezvoltare pe sănătate digitală la Roche și a fost susținută la ICEEhealth acum două săptămâni.

Câteva noutăți eHealth: un tratament cu celule stem și aplicații pentru cei bolnavi de glaucom și un rinichi artificial purtabil – o soluție posibilă pentru persoanele dependente de dializă.

Zile puțin mai răcoroase îți doresc,
Lucian

Lucian Ionita | eHealthRomania.com
twitter | LinkedIn | Facebook
+40 724.383.642
eHealthRomania.com, informatie despre Sanatate in era digitala, un proiect DeciSePoate
  

Pentru DOWNLOAD:

De ce este atât de greu pentru pacienți să-și schimbe stilul de viață și ce să facă pentru a fi mai sănătoși

Prezentarea se concentrează pe pacienții celei de-a treia cea mai populată țară a lumii: cea a bolnavilor de diabet. Dacă ar fi organizată ca o țară, patria suferinzilor de diabet ar depăși Statele Unite (320 milioane locuitori), intrând în top trei după China și India.
În cazul diabetului, doar 10% dintre pacienți își ating țintele clinice iar medicii consideră că principala barieră este incapacitatea pacientului de a-și schimba modul de viață. Prezentarea (în engleză) ne arată cum să transformăm intenția în obicei și care sunt dificultățile.
Cu un click pe butonul de mai jos o puteți downloada gratuit sau doar citi.
Cum ne schimbăm obiceiurile și devenim mai sănătoși.
Tratament pentru glaucom

Tratament prin celule stem și aplicații pentru cei care suferă de glaucom

Un studiu recent realizat de cercetătorii de la Universitățile Indiana și Purdue a arătat eficiența unui tratament inovator cu celule stem derivate din celule ale pielii. În cadrul studiului, realizat pe pacienți care sufereau de glaucom congenital, cercetătorii au reușit să transforme celulele stem în celule retiniene ganglionare, care conduc semnalele vizuale de la ochi spre creier. Articolul și aplicațiile
Rinichi artificial purtabil

Rinichi artificial purtabil

Un rinichi artificial purtabil pare o șansă excepțională pentru persoanele a căror viață depinde de dializă. Dispozitivul care înglobează ani de studii și cercetare și care este, în fapt, un aparat de dializă la purtător, a primit recent aprobarea The Food and Drug Administration (ANM-ul din Statele Unite) pentru testele pilot. Articolul complet
Copyright © 2016 DeciSePoate, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp