Copy
Aceste mesaje ajung la profesioniștii din sănătate și la abonații eHealthRomania.com
View this email in your browser
Dr Dana Paica. Telemedicină la sate
Bună ziua,
femeia pe care o vedeți în imaginea de mai sus trăgând de cele două valize imense este medic. Azi puteți citi despre cum beneficiază oamenii de proiectul ei de diagnostic prin telemedicină la sate. La fel, despre ce a descoperit primul studiu făcut în România pe cancer din perspectiva pacientului și despre cum au ajuns tehnologiile pentru diabetici în direct la ProTV.

Zi ușoară și lectură plăcută,
Lucian

Studiu InoMed - IMAS:
4 milioane de români sunt bolnavi sau au pe cineva din familie diagnosticat cu cancer

O mulțime de informație în primul studiu românesc pe cancer făcut din perspectiva pacientului. Una dintre cele mai mari temeri ale celor intervievați (75%+) este că inovația făcută în domeniul oncologic nu este suficient de repede preluată și de sistemul românesc. Citește articolul.

DOWNLOAD studiul complet

Oameni care schimbă sistemul de sănătate:
Acces la medicul specialist pentru pacienții de la sate prin telemedicină

În cele două valize mari pe care medicul Dana Paica le cară prin satele județele Timiș și Caraș-Severin se află toate aparatele medicale ale unui dispensar bine dotat, inclusiv EKG și ecograf. Din casa pacientului, rezultatele consultației ajung prin internet mobil la Timișoara, unde specialiștii stabilesc diagnosticul. Se numește telemedicină și este o soluție perfectă pentru o țară mare, cu mulți oameni la sate, drumuri proaste și spitale puține. Oamenii buni nu așteaptă după politicieni și Dana Paica nu e singură. Mai sunt zeci de exemple, le-am văzut la conferința Connecting for Good.

Orice medic, farmacist sau pacient poate primi bani pentru a-și pune în plan proiectul de îmbunătățirea sănătății.

Aveți un plan? Scrieți-ne și vă ajutăm să vă pregătiți proiectul

Vreau să pun în practică o idee
Câteva sfaturi utile despre cum să gândiți un nou proiect sau un produs puteți primi de la antreprenorul în sănătate austriac Fritz Hoellerer. El are un

Mesaj în trei pași pentru România și profesioniștii ei din sănătate

și va prezenta aceste idei și la Pharma Marketing Conference, pe 9 si 10 iunie. 
Inovatiile din diabet au ajuns la ProTV

Inovațiile din diabet ajung la ProTV

Noutățile din domeniul diabetului și mai ales ce fac diabeticii români ca să fie conectați la ultimele inovații  au devenit acum subiect mass-media la cel mai urmărit post TV românesc și cel mai reputat jurnalist din domeniul tehnologiei. Membrii grupului Facebook Noisidiabetul l-au ajutat pe George Buhnici să înțeleagă despre Dexcom, senzorul de monitorizare continuă a glicemiei.
Copyright © 2016 DeciSePoate, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp