Copy
Aceste mesaje ajung la profesioniștii din sănătate și la abonații eHealthRomania.com
View this email in your browser
Măsurarea glicemiei fără înțepătură

Bună ziua,
e o săptămână bună pentru sănătatea românească, sunt șanse mari ca Vlad Voiculescu, unul dintre cele mai bune exemple că se poate face ceva pentru bolnavi chiar și din afara sistemului, poate ajunge în fruntea ministerului. Să ne ținem pumnii.

Vlad Voiculescu, ministrul propus al sănătății:
„Trebuie să simți că se poate și să începi acum. Tu. ACUM!”

Citește despre Vlad Voiculescu, despre tabăra pentru copiii bolnavi de cancer pe care a făcut-o în curtea părinților, despre cum a înființat Rețeaua Citostaticelor, prin care sute de români care călătoreau în străinătate aduceau bolnavilor români medicamente care nu se găseau în farmacii.

Povestea viitorului ministru al sănătății

Revoluție continuă în inovația pentru diabetici:
7 noi dispozitive pentru
măsurarea glicemiei fără înțepătură

Lucrurile care acum 4-5 ani sunau SF și erau prezentate doar la congrese și conferințe sunt acum pe piață, la aprobat sau în teste clinice. Lângă deja consacratul GlucoTrack, dispozitivul care măsoară glicemia cu ajutorul unui clips pe ureche, s-au adăugat altele, de-a dreptul inovatoare. Citește despre ele.

Aveți un proiect în sănătatea digitală?
Bayer Open Innovation

Dacă vă gândiți să începeți ceva în eHealth, Bayer Romania vă așteaptă să vă inspire, să vă ajute și, dacă sunteți foarte buni, să vă și finanțeze cu 50.000 de euro.
Marți, pe 26 mai, de la ora 3pm, veți asculta - de la fondatorul ei - povestea Winfo, unul dintre start-up-urile românești sprijinite de compania germană. Puteți să vă întâlniți cu alți pasionați și aveți șansa să vedeți cum arată sediul Bayer România. Totul gratuit, dar în limita locurilor disponibile. Înscrieți-vă aici 
Dacă vreți să aflați mai multe despre proiectele de sănătate digitală ale Bayer, le puteți afla de la Ruxandra Pirojoc, directorul de comunicare pentru România și Bulgaria, în discuția găzduită de ICEEhealth.

VIDEO. Proiecte de sănătate digitală și finanțarea lor

Top VIDEO pe eHealthRomania.com


Ce-i sfătuiește Leon Dănăilă pe tineri și pe medici


Senzor Dexcom G5. Prezentare detaliată în limba română


Cris Doloc, ambiția de a crea împreună


Copyright © 2016 DeciSePoate, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp