Copy
eHealthRomania.com este un proiect de informare în medicina digitală pentru profesioniștii din domeniul Sănătății și pentru cititorii paginii Facebook Sănătate în era digitală
View this email in your browser
eHealthRomania.com

 

Bună,

până la linkurile către cursuri, studii și conferințe, un gând bun și cele mai sincere urări doamnelor, partea frumoasă a vieților noastre personale și, în mod sigur, cei mai activi membri ai comunității noastre de Sănătate Digitală.
Să ne fiți sănătoase, vă mulțumim mult pentru tot!

Medicină digitală. Resurse gratuite și academice

Informațiile de medicină digitală sunt unul dintre beneficiile revoluției tehnologice. 

Găsiți în articol linkuri către prestigioase resurse precum New England Journal of Medicine, aplicații medicale, o agendă a conferințelor internaționale de profil, webinare și studii europene.

Articolul complet și linkurile

 

După cum știțieHealthRomânia.com ocupă azi prima poziție în Google la căutări ca „sanatate digitala” sau „ehealth in Romania”. Iar asta se datorează tuturor celor ce citesc aceste mesaje, articolele de pe site, accesează studii sau le propun colegilor. Dacă găsiți ceva interesant, vă rugăm să trimiteți mai departe, apăsând unul dintre butoanele de mai jos.
Forward
Share
Tweet

Diabeticii își vor putea prevedea și evita hipoglicemiile

Un parteneriat între IBM și producătorul de aparatură medicală Medtronic a furnizat suficientă cazuistică pentru ca hipoglicemiile să poată fi anunțate cu 3 ore înainte de a se declanșa, cu o precizie de 80%. Un articol publicat pe siteul A.P.A.A. (Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune). Mai multe despre Watson, computerul dedicat sănătății și implicarea IBM în eHealth, aici.

2+1 conferințe pentru profesioniștii din sănătate

Inovație în sănătate, marketing farma și eHealth, 3 subiecte grele pe agenda următoarelor conferințe românești

Și pentru că e o ediție de newsletter cu mult accent pe auto-educație, iată următoarele locuri în care ar fi bine să puteți fi prezenți. eHealthRomania.com va relata de la toate.
Cluj Innovation Days 2016. 31Martie - 1Aprilie
În organizarea UMF Iuliu Hațieganu, a patra ediție a evenimentului are focus pe medicina digitală dar și pe inițiativele guvernamentale de digitalizare a sectorului Sănătate.
Pharma Marketing Conference. 7 - 8Aprilie
O conferință care explică prin speakeri internaționali direcțiile domeniului și completează cu multe exemple practice oferite celor din industria farmaceutică. Inclusiv un workshop/training pe digital.

Al treilea eveniment, concentrat fix pe eHealth, este extensia unei mari conferințe locale pe teme digitale, recunoscută internațional. Vom povesti despre el în newsletterele viitoare, deocamdată păstrați-vă în agendă liber începutul de iunie :)

 

TOP articole ale săptămânii


Despre sănătate în era IoT – Internet of Things


Antidepresive pe bază de realitate virtuală?!


Leul curajos, aplicație pentru copii bolnavi de cancer
Oricând aveți noutăți, proiecte sau știri care credeți că merită să apară pe eHealthRomania.com, trimiteți-ni-le la lucian.ionita@ehealthromania.com

Aceste materiale ar putea fi interesante și pentru un coleg? Oferiți-i ocazia să le primească săptămânal cu un simplu click aici.


Vă mulțumim și vă dorim o zi ușoară,
Lucian Ioniță
Forward
Share
Tweet
+1
Copyright © 2016 DeciSePoate, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp