Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief juni 2015
Bekijk deze mail in je browser
Dit keer een nieuwsbrief vol persoonlijke verhalen en oproepjes; we zijn op zoek naar jongeren en ouders die over verschillend onderwerpen hun ervaring willen delen en willen meedenken over goede jeugdhulp. Dus jongeren en ouders; laat je stem horen en denk/praat/brainstorm mee!

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En weet je dat het jeugdplatform Amsterdam ook een twitteraccount heeft: @020jeugd en een facebookpagina?

DENK MEE OVER PRIVACY IN DE JEUGDHULP

Wat is nu precies privacy? Belangenbehartiger Kati ziet dat als 'dat niemand iets over mij weet wat ik niet wil'. In de hulpverlening is het in veel gevallen handig dat men dossiers in kan kijken, maar is dit altijd zo ideaal? Mag iedereen alles weten? Praat mee! Lees meer..

UITNODIGING THEMABIJEENKOMST VECHTSCHEIDINGEN 24 JUNI

Ieder jaar krijgen zo’n 3500 kinderen in Nederland te maken met een ‘vechtscheiding’. De gemeente wil graag weten wat kinderen en ouders nodig hebben in zo’n situatie. Het Jeugdplatform Amsterdam wil hierom graag met jongeren en ouders in gesprek over hun ervaringen, ideeën en behoeften. Lees meer..

LEVEN ALS ZWERFJONGERE IN AMSTERDAM

Dit is mijn verhaal over hoe ik dakloos ben geworden en mijn goede en slechte ervaringen met 5 jaar hulpverlening Amsterdam. "Op stage krijg een telefoontje van mijn moeder dat er een huurachterstand is en of ik het incassobureau wil bellen met de mededeling dat ik de achterstand graag wil betalen. Lees meer..
 

BESTUURSRAPPORTAGE JEUGDSTELSEL

Het Jeugdplatform leverde input voor de 1e bestuursrapportage Jeugdstelsel van 2015. Lees hier onze eerste ervaringen, signalen, adviezen en speerpunten van het Jeugdplatform in de eerste vier maanden van 2015 (pagina 40).

DE ERVARINGEN VAN DE BELANGENBEHARTIGERS

De belangenbehartigers zijn druk. Druk met luisteren, kennismaken, knelpunten signaleren, aanschuiven bij initiatieven, cliëntenraden en overleggen, gevraagd en ongevraagd adviezen geven en vooral meedenken vanuit ervaringen van jongeren en ouders. Lees meer..
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp