Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief maart 2015
Bekijk deze mail in je browser

Het Jeugdplatform Amsterdam heeft de eerste periode van 2015 niet stil gezeten. Lees onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt!


Zo is het eerste formele advies vanuit de Adviesgroep naar de gemeente Amsterdam gegaan: dit gaat over privacy. Een tweede gevraagd advies (over mantelzorg) volgt deze maand, hiervoor wordt op 16 maart een open bijeenkomst georganiseerd voor ouders en jongeren. 

De belangenbehartigers brengen signalen en knelpunten in kaart en zijn druk bezig om zorgwekkende signalen verder te verkennen samen met ouders en jongeren. De belangenbehartigers kunnen wel wat versterking gebruiken, daarom zijn er twee vacatures voor nieuwe belangenbehartigers per april. 

De vacatures voor de Adviesgroep worden deze maand opgevuld. Er was veel belangstelling en de Adviesgroep is overweldigd door alle enthousiaste sollicitaties. We zijn blij dat we binnenkort weer met een volledig team van jongeren en ouders aan de slag kunnen. 

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En weet je dat het jeugdplatform Amsterdam ook een twitteraccount heeft: @020jeugd en een facebookpagina?

UITNODIGING: BIJEENKOMST MANTELZORG OP 16 MAART

Het Jeugdplatform gaat de ideeën, wensen en behoeften van mantelzorgers in kaart brengen.
Hiermee wordt de gemeente geadviseerd over wat mantelzorgers nodig hebben en hoe de gemeente hen het best kan ondersteunen. Deel je ervaring en praat mee op 16 maart aanstaande... Lees meer

HET JEUGDPLATFORM ZOEKT TWEE BELANGENBEHARTIGERS!

Wij zijn op zoek naar jongeren/ouders met overtuigingskracht, een breed netwerk, analyserend vermogen en passie voor de doelgroep van het Jeugdplatform. Solliciteren kan t/m 15 maart 2015, door een motivatiebrief en CV te sturen naar... Lees meer
 

DE EERSTE SIGNALEN VAN 2015!

De belangenbehartigers van het jeugdplatform, Kati en Jeslin, hebben – als ogen en oren van het Jeugdplatform – de afgelopen maanden al verschillende signalen opgepikt uit de wijken. Lees op de website van het Jeugdplatform meer over de verschillende onderwerpen... Lees meer
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp