Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief december 2017
Bekijk deze mail in je browser
Jeugdplatform Update 

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En wist je dat het Jeugdplatform Amsterdam ook een Facebookpagina heeft?

KINDERRECHTEN? ZIJN DAT OOK JONGERENRECHTEN?

Woensdag 22 november organiseerde het Jeugdplatform een middag over kinderrechten. Het was een dynamische en energieke bijeenkomst waarin veel werd uitgewisseld door zo’n 40 jongeren, ouders, beleidsmakers en professionals. Kinderombudsman Anne Martien van der Does verzorgde een crash course Kinderrechten met de 3 basiselementen: recht op participatie, verzorging en bescherming. Benieuwd hoe het verder was? Lees verder..

VRIJWILLIGER DORIEN STELT ZICH VOOR

Hallo allemaal, Ik ben Dorien, 24 jaar oud en sinds kort actief als vrijwilliger bij het Jeugdplatform. Ik heb ervoor gekozen om mij als vrijwilliger in te zetten voor het Jeugdplatform om samen met jongeren en ouders knelpunten in de jeugdhulpverlening te ontdekken en om mee te denken aan oplossingen om de jeugdhulpverlening te verbeteren. Dit omdat ik denk dat er binnen de jeugdhulpverlening altijd ruimte moet zijn voor ontwikkeling. Koken, shoppen, sporten en reizen vind ik leuk om te doen. Groetjes!

MANTELZORG EN WERKEN - NORMAALSTE ZAAK VAN DE WERELD?

Precies een jaar geleden ging het Jeugdplatform met een aantal mantelouders om de tafel. De combinatie werk en mantelzorg kwam toen ook ter sprake. Ook voor deze ouders was het de gewoonste zaak van de wereld. En toch wordt er weinig over gesproken.  En daar gaat de gemeente Amsterdam samen met lokale ondernemers en organisaties iets aan doen, met ‘Werk en Mantelzorg Buzz-on-tour’. Lees meer..
WIJ WENSEN JULLIE FIJNE
FEESTDAGEN EN EEN MOOI 2018! 

Share
Tweet
Forward
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Copyright © 2017 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Jeugdplatform Amsterdam wordt ondersteund door Clïentenbelang Amsterdam en Stichting Alexander

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jeugdplatform Amsterdam · Plantage Middenlaan 14-1 · Amsterdam, 1018DD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp