Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief augustus 2017
Bekijk deze mail in je browser
Jeugdplatform Update 

Terwijl een groot deel van de Amsterdammers vakantie vierde, werd er bij het Jeugdplatform gewoon doorgewerkt. In de update van juli konden jullie al lezen dat wij druk bezig waren met nadenken over de nieuwe Verordening Zorg voor de Jeugd 2018. Inmiddels zijn alle bevindingen, meningen en ideeën gebundeld en is de inspraakreactie ingediend bij de gemeente. 
 
Verder doen wij 2 oproepen. Wij zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij het bekender maken het van het Jeugdplatform. Daarnaast komen we graag in contact met jongeren en ouders die hun ervaringen met passend onderwijs willen delen. 
 
Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En wist je dat het Jeugdplatform Amsterdam ook een Facebookpagina heeft?

JPA ADVISEERT OVER DE NIEUWE VERORDENING ZORG VOOR DE JEUGD 

De Verordening Zorg voor de Jeugd is een belangrijk document. Maar door veranderingen binnen de hulp moet er een nieuwe Verordening opgesteld worden. De afgelopen tijd heeft het Jeugdplatform zich samen met jongeren en ouders gebogen over deze nieuwe Verordening. Alle bevindingen, meningen en ideeën zijn gebundeld in een inspraakreactie aan de gemeente. Benieuwd naar wat we gedaan hebben en wat daar in staat? 

WORD JIJ ONZE NIEUWE VRIJWILLIGER?

We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het bekender maken van het Jeugdplatform. Met jullie hulp kunnen we nog meer jongeren en ouders bereiken en nog beter bijdragen aan de kwaliteit van de jeugdhulp. Benieuwd naar wat voor iemand we zoeken en wat je taken als vrijwilliger zullen zijn?
De hele vacature vind je hier.

SUCCES MET HET NIEUWE SCHOOLJAAR!  

De zomervakantie is weer voorbij. Volgende week starten de Amsterdamse leerlingen weer met een nieuw schooljaar. Wist jij dat passend onderwijs ook een belangrijk thema is voor het Jeugdplatform? Wij komen graag in contact met jongeren en/of ouders die hun ervaringen met passend onderwijs willen delen.
Lees meer...
Share
Tweet
Forward
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Copyright © 2017 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Jeugdplatform Amsterdam wordt ondersteund door Clïentenbelang Amsterdam en Stichting Alexander

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jeugdplatform Amsterdam · Plantage Middenlaan 14-1 · Amsterdam, 1018DD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp