Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief maart 2017
Bekijk deze mail in je browser
Jeugdplatform Update 

Ben of ken jij een jongere van 12 t/m 17 jaar die graag meedenkt over hoe de jeugdhulp in Amsterdam verbeterd kan worden? Meld je dan aan, want de Adviesgroep zoekt nieuwe leden! Denk je liever een keer eenmalig mee? Misschien is de werkgroep over zelfregie van jongeren wat voor jou! 

Er zijn afgelopen maand twee andere succesvolle bijeenkomsten geweest; één gericht op pleegzorg, de ander ging over de preventie van kindermishandeling en huiselijk geweld.  

Je leest het allemaal in onze nieuwste update! 

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En weet je dat het jeugdplatform Amsterdam ook een twitteraccount heeft: @020jeugd en een Facebookpagina?

UITNODIGING: HEB JIJ ZELF DE REGIE?

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar en heb jij op school wel eens contact gehad met een hulpverlener of jeugdadviseur? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Volgens de wet mogen jongeren vanaf 16 jaar zelf beslissen over advies en hulp die zij krijgen. Maar hoe gaat dat in praktijk? En wat zijn de ervaringen en meningen van jongeren hierover? Praat mee!
De hele uitnodiging vind je hier

PLEEGZORGBIJEENKOMST GROOT SUCCES!

Eind vorig jaar heeft het JPA de gemeente geadviseerd over pleegzorg. Omdat wij willen dat het advies écht gebruikt wordt om de pleegzorg te verbeteren is er op 7 maart een bijeenkomst georganiseerd met (pleeg)ouders, pleegjongeren en professionals uit de pleegzorg. Gezamenlijk zijn er stappen gemaakt om te kijken hoe de adviezen in praktijk toegepast kunnen worden. Meer weten over de bijeenkomst?

VACATURE: DE ADVIESGROEP ZOEKT JONGEREN VAN 12-17 JAAR

Heb jij ervaring (gehad) met de jeugdhulp in Amsterdam en lijkt het je leuk om met jouw ervaring de jeugdhulp te verbeteren? Dan zoeken wij jou! De Adviesgroep van het Jeugdplatform is namelijk op zoek naar nieuwe leden. Dus praat jij graag mee en heb jij goede ideeën? Klik dan hier voor de vacature!

HET JPA BLIKT TERUG: AANPAK KINDERMISHANDELING 

Het is altijd mooi wanneer een Jeugdplatform-werkgroep voor langere tijd betrokken wordt bij een thema. Een van deze thema’s is de preventie van kindermishandeling. In 2015 zijn we betrokken bij het Plan van Aanpak, in 2017 blikken we terug op de resultaten van afgelopen jaar. Benieuwd naar wat er heeft plaatsgevonden? Je lees het hier. 
Share
Tweet
Forward
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Copyright © 2017 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Jeugdplatform Amsterdam wordt ondersteund door Clïentenbelang Amsterdam en Stichting Alexander

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jeugdplatform Amsterdam · Plantage Middenlaan 14-1 · Amsterdam, 1018DD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp