Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief maart 2018
Bekijk deze mail in je browser
Jeugdplatform Update 

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En wist je dat het Jeugdplatform Amsterdam ook een Facebookpagina heeft?

UITNODIGING 11 APRIL - BIJEENKOMST MET CLIËNTENRADEN 

Ben jij lid van een cliëntenraad (of begeleid je er een) of ben je op een andere manier actief binnen je instelling/organisatie? En lijkt het je leuk om met het Jeugdplatform en andere cliëntenraden in gesprek te gaan en van elkaar te leren? Kom dan naar de bijeenkomst op 11 april! We zorgen voor een interactieve bijeenkomst waar uitwisseling met elkaar centraal staat. De hele uitnodiging vind je op onze website. 

18, EN DAN? IN GESPREK MET DE GEMEENTE

‘Ook wij vonden het een geslaagde bijeenkomst. Goed om direct van jongeren zelf te horen wat zij van het onderwerp vinden en wat zij ervaren in de overgang naar volwassenheid.' - aldus Margot en Sabrine van de gemeente. Zij waren afgelopen maand te gast in de Adviesgroep en vroegen ons input over hoe de gemeente jongeren beter kan bereiken met informatie over wat je moet weten als je 18 wordt. Klik hier voor hun hele reactie over de bijeenkomst. 

DENK JIJ MEE TIJDENS DE VERBETERGROEP OVER BEJEGENING?

Het Jeugdplatform organiseert een Verbetergroep over het thema ‘Bejegening’, zo wordt de manier genoemd waarom je met elkaar omgaat. Op 17 en 24 april willen we met 5 jongeren, 5 ouders, 4 hulpverleners, 2 ambtenaren en 2 docenten in gesprek om dit thema uit te diepen. We gaan op zoek naar een antwoord op de vraag: ‘Wat is er nodig voor jongeren, ouders en hulpverleners om op zo’n manier met elkaar om te gaan, dat beiden partijen zich daar prettig en geholpen bij voelen?’. Klik hier voor de hele uitnodiging

HOE WAS DE WERKGROEP OP 22 MAART?

‘Hoe wil jij dat een hulpverlener met je omgaat?’ Daar hebben we – het Jeugdplatform en Kringwijs – op 22 maart met 13 (!) jongeren en 2 ouders over nagedacht. Jong en oud, nieuw in de hulpverlening of jarenlange ervaring.. Iedereen deed mee en kwam met goede adviezen en inzichten. Benieuwd naar hoe de avond was en wat we met de resultaten van deze bijeenkomst gaan doen? Kijk dan op onze website. 

HIER HEBBEN WIJ AFGELOPEN MAAND O.A. MEEGEDACHT:

  • Kickoff Meeting HvA Toekomstplannen 16-27
  • Young New West Netwerkbijeenkomst
  • Uitwisseling over jongerenparticipatie met het Emma Kinderziekenhuis
  • Elance Meidendebat
  • Bijeenkomst Mobiliteitsassistentie
  • Onderwijsdebat OCO
  • Expertisenetwerk Jeugd (L)VB
  • Klankbordgroep Huiselijk Geweld en Kindermishandeling
Share
Tweet
Forward
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Copyright © 2017 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Jeugdplatform Amsterdam wordt ondersteund door Clïentenbelang Amsterdam en Stichting Alexander

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jeugdplatform Amsterdam · Plantage Middenlaan 14-1 · Amsterdam, 1018DD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp