Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief januari 2015
Bekijk deze mail in je browser

 

In januari is het Jeugdplatform Amsterdam officieel en voortvarend van start gegaan!

Zo zijn er twee belangenbehartigers geïnstalleerd; Kati en Jeslin. Dit zijn ervaringsdeskundige jongeren en ouders die op stadsdeelniveau de ogen en oren en spreekbuis van het Jeugdplatform zijn. Zij signaleren, onderzoeken en verbinden om zo de belangen van de doelgroep te behartigen. In deze nieuwsbrief stellen zij zich voor!

De Adviesgroep is inmiddels al druk bezig met een aantal verbeterpunten en thema’s. Meld je aan als deelnemer op de website en ontvang binnenkort de werkgroep-agenda (met b.v. uitnodigingen voor thema-bijeenkomsten, oproepjes voor bepaalde doelgroepen, vragenlijsten die online staan, etc.). 

Ook zijn we op zoek naar nieuwe leden voor de Adviesgroep: enthousiaste ouders en jongeren die actief mee willen denken over hoe de jeugdhulp in Amsterdam beter kan worden kunnen reageren op de vacature of langskomen bij een inloop.

Kortom, het Jeugdplatform Amsterdam is hard aan het werk om de belangenbehartiging en beleidsinspraak van Amsterdamse jongeren en ouders vorm en inhoud te geven! 

DE ADVIESGROEP ZOEKT NIEUWE LEDEN!

Op dit moment zijn er drie plekken vrij in de adviesgroep. Daarom zijn we op zoek naar één enthousiaste ouder en twee jongeren die actief mee willen denken over hoe de jeugdhulp in Amsterdam beter kan worden!
Mail je motivatie of maak eerst eens kennis met de Adviesgroep op... Lees meer

MAAK KENNIS MET BELANGENBEHARTIGERS KATI

"Mijn passie voor jeugd(hulp) komt vooral door mijn interesse voor mensen en door mijn persoonlijke ervaringen met (jeugd)zorg, passend onderwijs en mantelzorg. 
Ik verheug mij erop om naar de verschillende ervaringen en verhalen te luisteren en met jullie in gesprek te gaan. Elk verhaal, elke ervaring doet er toe. Als ouder liep ik er vaak tegen aan dat..." Lees meer

BELANGENBEHARTIGER JESLIN STELT ZICH VOOR

"Ik vind het Jeugdplatform een geweldig initiatief omdat Amsterdamse jongeren en ouders de gelegenheid krijgen om mee te praten en te denken over de zorg. Zij krijgen hierbij niet alleen een stem maar ook een gezicht. Ik ben enorm enthousiast om deze uitdaging met twee handen vast te pakken en erachter te komen wat..." Lees meer
In het Jeugdplatform adviseren jongeren en ouders de gemeente op een kritische en creatieve manier over de zorg voor jeugd en passend onderwijs: in de wijk, op school en in een instelling.

Ook jouw mening of ervaring telt. Doe je mee? 
Meld je aan als deelnemer!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp