Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief november 2016
Bekijk deze mail in je browser
Jeugdplatform Update November 2016 

Vorige maand hebben wij kennis gemaakt met jongerenplatform Jong Doet Mee! uit Den Haag. Hoe gaan andere platformen te werk en over welke thema's hebben zij het? Erg interessant en inspirerend! En er staan nog meer leuke plannen op de agenda van het Jeugdplatform. Begin december organiseren wij een bijeenkomst voor ouders die mantelzorger zijn voor zijn/haar kind en wij denken mee in een programma over de verbetering van het doelgroepenvervoer in Amsterdam. Praat en denk jij ook mee?

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En weet je dat het jeugdplatform Amsterdam ook een twitteraccount heeft: @020jeugd en een Facebookpagina?

UITNODIGING: MANTELZORG? IK ZORG TOCH GEWOON VOOR MIJN KIND...

Waar loopt u tegen aan als mantelzorger voor uw kind? En welke ondersteuning zou nou écht helpen en je ontlasten? We gaan op 7 of 8 december graag met u in gesprek over uw ervaringen, zorgen, wensen en ideeën. Op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien hoe belangrijk het is dat ook mantelzorgende ouders goed ondersteund worden. De hele uitnodiging vind je hier

JPA DENKT MEE OVER DOELGROEPENVERVOER

Eindelijk is het zover, extra aandacht voor doelgroepenvervoer in Amsterdam! Het Programma Doelgroepenvervoer heeft de ambitie om doelgroepenvervoer vanuit de behoefte van de klant te organiseren. Het Jeugdplatform heeft een intentieverklaring getekend om hierover mee te denken. Hier vind je meer info over het programma en de rol van het Jeugdplatform. 

JEUGDPLATFORM & JONG DOET MEE!

22 oktober heeft het Jeugdplatform kennis gemaakt met jongerenplatform Jong Doet Mee! Terwijl we in het donker aan het chocolande-fonduen waren, hebben we kennis en ervaringen uitgewisseld over bijv. thema's en manieren van onderzoek. 
Heel inspirerend om eens van andere jongeren te horen hoe zij bepaalde dingen aanpakken. Meer lezen over de ontmoeting?  Klik hier. 
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Jeugdplatform Amsterdam wordt ondersteund door Clïentenbelang Amsterdam en Stichting Alexander

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jeugdplatform Amsterdam · Plantage Middenlaan 14-1 · Amsterdam, 1018DD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp