Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief februari 2017
Bekijk deze mail in je browser
Jeugdplatform Update 

Ook deze maand heeft het Jeugdplatform zich weer ingezet binnen een breed scala aan onderwerpen, waaronder pleegzorg, mantelzorg, privacy, zorginkoop en het voorkomen van financiële problemen bij jongeren. 

Je leest het allemaal in onze nieuwste update! 

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En weet je dat het jeugdplatform Amsterdam ook een twitteraccount heeft: @020jeugd en een Facebookpagina?

IN DIALOOG OVER DE KWALITEIT VAN PLEEGZORG

Het Jeugdplatform Amsterdam heeft eind vorig jaar een advies over Pleegzorg ingediend bij de gemeente Amsterdam. Omdat we willen dat het advies echt  gebruikt wordt om de pleegzorg te verbeteren, zullen de belangrijkste uitkomsten van het advies op 7 maart gepresenteerd worden door de werkgroep Pleegzorg van het Jeugdplatform. Meer lezen.. 

GEMEENTE A'DAM EN MONYSCHOOL TE GAST

In de Adviesgroep van januari hebben wij maar liefst 2 gasten mogen ontvangen, namelijk Frank de Graaff en Salih Turker. Frank ging met ons in gesprek over de inkoop van de jeugdhulp, Salih wilde graag advies m.b.t. zijn organisatie Mon€yschool. Benieuwd wat er allemaal besproken is? Je leest het hier. 

JPA IN DE EXTERNE ADVIESGROEP PRIVACY JEUGD

Wat is nou eigenlijk privacy? Welke gegevens worden over ons verzamelt en wie mag dat inzien? Dit soort vragen worden besproken in de Adviesgroep Privacy Jeugd waar een afvaardiging van het Jeugdplatform bij betrokken is. Samen met andere Amsterdamse partijen kijken zij hoe er een gezamenlijke verbeterslag kan worden gemaakt in de omgang met privacy in het jeugddomein. Meer lezen?

WELKE BEHOEFTEN HEBBEN MANTELOUDERS? 

Verschilt de behoefte van een 'mantelouder' dan die van iemand die voor een volwassene zorgt? En wat zijn die behoeften dan precies? De grootste wens is dat ouders ondersteunt en ontlast kunnen worden bij praktische dagelijkse klussen, zodat zij zelf de zorg kunnen dragen voor hun kind(eren) en gezin.
Lees meer...
Share
Tweet
Forward
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Copyright © 2015 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Jeugdplatform Amsterdam wordt ondersteund door Clïentenbelang Amsterdam en Stichting Alexander

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jeugdplatform Amsterdam · Plantage Middenlaan 14-1 · Amsterdam, 1018DD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp