Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief mei 2015
Bekijk deze mail in je browser

Het was ook deze maand weer een goede maand voor het Jeugdplatform Amsterdam. Lees onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt!


In maart heeft de Adviesgroep een inspraak gegeven op de notitie "Wat doet u met mijn gegevens?, Zorg voor de privacy. De adviseurs van de afdeling Jeugd van de gemeente Amsterdam hebben inmiddels gereageerd en hebben aangegeven de input als erg waardevol te zien  

In mei hebben al een aantal activiteiten plaatsgevonden die voor het Jeugdplatform erg belangrijk en inspirerend waren. Zo heeft het Jeugdplatform op 5 mei op een bevrijdingsmarkt gestaan in Amsterdam Oost en hebben wij op 12 mei kennis gemaakt met de raadcommissie Jeugd van de gemeente Amsterdam. 

Misschien heb je al kennis met hem gemaakt, maar wij hebben een nieuwe belangenbehartiger. Welkom Lorenzo! 

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En weet je dat het jeugdplatform Amsterdam ook een twitteraccount heeft: @020jeugd en een
facebookpagina?

DE GEMEENTE GEEFT EEN REACTIE OP ONZE ADVIEZEN RONDOM PRIVACY

In maart heeft de Adviesgroep een inspraakreactie gegeven op de notitie “Wat doet u met mijn gegevens?”, Zorg voor de privacy. De adviseurs van de Afdeling Jeugd van de gemeente Amsterdam hebben vorige week gereageerd. Lees meer..

KENNISMAKEN MET DE COMMISSIE JEUGD VAN DE GEMEENTE

Dinsdag 12 mei heeft de Adviesgroep kennis gemaakt met een aantal leden van de raadscommissie Jeugd en Cultuur. De commissieleden waren erg onder de indruk van de diverse verhalen en ervaringen en zagen daardoor ook echt de noodzaak in van een platform als het Jeugdplatform. Lees meer..

NIEUWE BELANGENBEHARTIGER LORENZO STELT ZICH VOOR!

In april hebben wij Lorenzo welkom mogen heten in het Jeugdplatform-team. Met nog een belangenbehartiger erbij zal het Jeugdplatform dus nog meer aanwezig zijn in de stad en is er nog meer capaciteit om signalen op te pikken. "Aarzel niet en grijp de kans om jou stem te laten horen. Ik ben in heel Amsterdam werkzaam en ga graag met jou in gesprek!" Lees meer..
 

HET JEUGDPLATFORM OP DE BEVRIJDINGSMARKT 

Windstoten, storm en regen, het weer voorspelde niet veel goeds voor Bevrijdingsdag 2015, maar.. het mocht de pret niet drukken! Bepakt met banners, een grabbelton, ballonnen, flyers en ideeënkaarten waren de belangenbehartigers van het Jeugdplatform en een Adviesgroep-lid er helemaal klaar voor om men kennis te laten maken met het Jeugdplatform. Lees meer..
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp