Copy
Jeugdplatform Amsterdam - nieuwsbrief oktober 2016
Bekijk deze mail in je browser
Jeugdplatform Update Oktober 2016 

De maand oktober begon goed voor het Jeugdplatform. Op maandag 3 oktober stonden wij namelijk met een standje op de Voor de Jeugddag. De uitgelezen kans om professionals en ambtenaren vanuit heel Nederland te laten zien hoe wij het doen in Amsterdam. Op de site kun je meer lezen over wat wij hebben gedaan die dag. Daarnaast hebben wij diverse bijeenkomsten bijgewoond en/of georganiseerd. Een daarvan ging over het het uiten van onvrede binnen het Ouder- en Kindteam. Gezamenlijk hebben we gebrainstormd hoe dat het beste zou kunnen. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief en op de site. 

Houd de site van het Jeugdplatform in de gaten voor meer nieuws en informatie. En weet je dat het jeugdplatform Amsterdam ook een twitteraccount heeft: @020jeugd en een Facebookpagina?

OPROEP: COMMUNICATIE RONDOM JEUGDHULP

De gemeente Amsterdam zou graag van jongeren en ouders willen weten wat er beter kan qua informatievoorziening en communicatie rondom de jeugdhulp. Dus loop jij ergens tegenaan? Of heb jij tips en aanbevelingen over hoe er beter of anders gecommuniceerd kan worden? Laat het ons weten! Lees meer.. 

JPA OP DE VOOR DE JEUGDDAG!

Ook dit jaar was het Jeugdplatform weer aanwezig met een stand op de Voor de Jeugd Dag op het Westergasterrein in Amsterdam. Belangenbehartiger Kati heeft ontbeten met staatssecretaris Van Rijn om uit te wisselen over de jeugdhulp en Rinaldo heeft met enorm veel aanwezigen gesproken over hun ideeën over de jeugdhulp. Benieuwd naar wat het JPA nog meer heeft gedaan op deze inspirerende dag?
Je lees het hier

IN GESPREK MET HET OKT - WAT ALS JE ONTEVREDEN BENT?

Aangeven dat je niet tevreden bent over de hulp of zelfs een klacht indienen is best spannend. Daarom is een aantal jongeren en ouders van het Jeugdplatform in gesprek geweest met iemand van het OKT. Samen hebben zij gekeken naar de huidige situatie rondom het uiten van onvrede en het indienen van een klacht. Maar er is ook gebrainstormd over hoe zij het graag zouden zien. Benieuwd naar een aantal uitkomsten? Lees verder..  
Met het Jeugdplatform hebben jongeren en ouders een stem in de zorg voor jeugd en passend onderwijs. 
Zij adviseren op een kritische en creatieve manier over deze zorg: in de wijk, op school, in een instelling en met de gemeente. Met allerlei activiteiten, gevoed door kennis en met inzet van de juiste methoden, gaan zij het gesprek aan! 
Meer weten? Wil je meedoen? Meld je aan als deelnemer!
Meld je aan als deelnemer!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Jeugdplatform Amsterdam, Alle rechten voorbehouden

Jeugdplatform Amsterdam wordt ondersteund door Clïentenbelang Amsterdam en Stichting Alexander

Reageren?: nieuwsbrief@jeugdplatformamsterdam.nl 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jeugdplatform Amsterdam · Plantage Middenlaan 14-1 · Amsterdam, 1018DD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp