Copy
Nieuwsbrief Maart
View this email in your browser

 


Waarde Leden,

De nieuwsbrief is er weer! In deze nieuwsbrief wordt een nieuw vast onderdeel geïntroduceerd: Het lustrum. De Lustrumcommissie zal u via deze weg maandelijks op de hoogte houden van vorderingen, weetjes en activiteiten rondom de viering van het 135e levensjaar van de U.S.R.
Nogmaals aandacht voor het beste idee van Triton. Neem het heft in eigen handen en kijk hoe jij Triton kan verbeteren.

Na dit regenachtigge maar succesvolle NOOC-weekend maken we ons klaar voor de volgende wedstrijd. De spanning stijgt bij Triton, in Utrecht en binnen het studentenroeien: zal Triton dit maal de Varsity winnen? Lees wat andere hier over schrijven en komt allen aankomende zondag naar de Varsity..

 
Met donkerblauwe groet,
 
L.A. (Lisa) Rot
h.t. ab Actis
U.S.R. “Triton”
 
 
Varsity 132
De Varsitycommissie, bestaande uit Tritonleden, is al maanden bezig met de voorbereidingen. Zondag is het dan eindelijk zo ver, op 5 april zal de 132e Varsity verroeid worden.
In Utrecht lijkt dit evenement meer dan ooit te leven. Alle ogen zijn gericht op Triton en zelfs bij de plaatselijke taxichauffeurs is dit het gesprek van de dag. Wij hopen dat Kaj, Harold, Abel en Ide niet bezwijken onder de druk maar hebben alle vertrouwen in deze sterke roeiers. Zelf willen ze vooral lekker roeien en dat is het belangrijkste!

Om nog even lekker te dagdromen bij het idee van een overwinning, een aantal artikelen over de Oude Vier en de Varsity onder elkaar:

Triton in volle vaart op weg naar de Varsity-titel
V
arsity 132: een eind aan Tritons smachten
G
ezichten achter de Varsity: Willem Westermann
Varsitymagazine op je deurmat
 
RO
Roeiers Overzicht nummer 17 is uit. De RO is dikker dan ooit, 20 pagina's, en staat vol met interessante artikelen. 
Let op!: Vanaf dit nummer wordt de RO niet meer thuisbezorgd bij leden. Er staan twee dozen vol exemplaren in de zaal. Nóg een reden om naar Triton te komen! 
Lustrum
Vanaf deze nieuwsbrief zal het lustrum een vast onderdeel zijn. Hierin wordt u op de hoogte gehouden van alle voorbereidingen en vorderingen omtrent de viering van ons 135e verenigingsjaar.

De Lustrumcommissie
Na 27 vergaderingen zijn we inmiddels nog 188 dagen verwijderd van de aftrap van Triton's 135ste verjaardag. Evenementen bedenken, websites bouwen, vergunningen opvragen, begrotingen uitvogelen, offertes bestellen, artikelen ontwerpen en commissies samenstellen... De lustrumcommissie heeft niet stil gezeten en durft nu al met zekerheid te zeggen dat we onze 135ste verjaardag een jaar lang groots zullen vieren!
Om u niet te lang in spanning te laten zitten zullen er de komende maanden een aantal evenementen plaatsvinden waarop u van alles over het lustrum te weten kunt komen. Zo presenteert onze fiscus in samenwerking met de Commissarii Evenementen op 20 april de passe-partout en kunt u vanaf 27 mei sparen voor uw lustrumkaartjes. Op 13 mei zal het idee achter de gekleurde lustrumvestjes worden gepresenteerd en onthullen we u het lustrumthema. Ook in juni staan er al lustrumactiviteiten gepland. Houd de lustrumagenda in de wc's en op de facebookpagina van het Lustrum in de gaten voor meer lustrumactiviteiten! Naast dat de Lustrumcommissie zelf druk bezig is, worden ook steeds meer leden betrokken bij de organisatie van het 27ste lustrum. Zo heeft de toneelcommissie inmiddels de auditie-dagen achter de rug en is de lustrumband zo goed als compleet. Tot 5 april kunt u zich opgeven voor de lustrumweekcommissie waarin u een grote rol zal spelen in de lustrumweek van de zomer van 2016. Ben je creatief, ondernemend en gek op een feestje? Niet getreurd, er zullen nog veel meer commissies en inspraakavonden komen! Heb je meer dan 135 vragen en kan je niet langer wachten? Schroom niet om een van de lustrumcommissieleden aan te spreken.

Lustrumgala
De Lustrumgalacommissie denkt nog even niet aan de lente, roeiseizoenen en borrels op het terras. Zij zijn met hun hoofd ergens in het najaar beland. Na de aftrap van het lustrumjaar op 5 oktober 2015, zal kort daarna het eerste echte evenement van het lustrumjaar plaatvinden: het lustrumgala. Dit gala gaat een gala zijn zoals u nog nooit heeft meegemaakt. Er zal worden uitgepakt zoals het een lustrumgala betaamt en de galacommissie garandeert u dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Hoewel het nog erg ver weg lijkt, zijn wij al vanaf december 2014 bezig om onder andere een geschikte locatie te vinden. Op dit moment worden gesprekken gevoerd met verschillende partijen en wij kunnen u beloven; het wordt grootser dan ooit. Geniet van de eerste zonnestralen, nuttig die overheerlijk witbiertjes en kijk ook uit naar de komende zomer. Zolang u maar beseft dat het feest van het jaar, het lustrumgala van 2015, nog in het verschiet ligt.  
Lustrumagenda
20 april    Presentatie passe-partout
13 mei     Thema- en kleuronthulling
1 juni        Lustrumbierproefavond
3 juni        Lustrumveiling
Het beste idee van Triton!

Bij de AV op drie december is voor het eerst benoemd dat er een bedrag van €400,- is vrijgemaakt voor initiatieven van leden. Ook is dit benoemd in een vorige nieuwsbrief. Hoewel we al enkele goede ideeën hebben ontvangen willen we jullie graag via deze manier nogmaals op deze mogelijkheid wijzen.
Zijn er dingen of problemen waar jij tegen aanloopt, missen of kapot zijn? Wil jij iets leuks organiseren maar dat kost wel geld? Dit is de mogelijkheid om dit aan te dragen!

Stuur je idee naar bestuur@usrtriton.nl met bijbehorende motivatie. Waarom jij vindt dat een deel van dat geld moet worden besteed aan jouw idee. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen zullen we een paar ingezonden voorbeelden noemen. Eén van de ideeën die onlangs nog is ingestuurd in om een Spotify-account te nemen voor achter het buffet. Een andere om wat stoelen en krukken in de zaal te laten repareren. Kortom laat je fantasie de vrije loop en laat het ons weten! 
Afmelden?
Wilt u zich voor volgend jaar uitschrijven bij onze mooie donkerblauwe vereniging, stuur van vóór 1 september 2015 een e-mail of brief naar uw ab Actis. 


Adreswijziging?
Bent u net verhuisd, heeft u een nieuw telefoonnummer of e-mailadres? Geef dit dan door aan uw ab Actis. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alle gegevens van iedereen kloppend zijn en informatie naar de juiste adressen verzonden wordt. Stuur een mailtje met de wijzigingen naar abactis@usrtriton.nl. 

 
Copyright © 2015 Utrechtsche Studentenroeivereeniging Triton, Alle rechten voorbehouden.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp