Copy
Vakgroep SCHILDERSVANNU informeert je over duurzaamheid in de schilderswereld

Nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief van vakgroep SCHILDERSVANNU!
Wij zijn een vakgroep van schilders die werken met duurzame en/of ecologische verven.
De vakgroep stimuleert het gebruik van deze producten door kennisdeling en promotie.
Blog uitnodiging
Op onze website staat sinds kort het kopje blogs. Een SCHILDER VAN NU die graag een verhaal en/of mening wil vertellen kan van deze ruimte gebruikmaken. Het zou leuk zijn als er wat meer schilders zijn die, behalve met de kwast, ook goed met de pen over weg kunnen!
Bedrijfsbezoek Groothandel Linova Zutphen
Vrijdag 12 december j.l. zijn wij met een groep van SCHILDERSVANNU op bezoek geweest bij Linova Verf en Bladgoud. Deze dag begon met een kleine interne vergadering van een uurtje waarna Peter Voshart ons heel bevlogen het verleden van lijnolieverf in Nederland uit de doeken deed. Zeer vermakelijk en informatief.  Daarna volgde een lekkere, biologische lunch waarna we nog wat na konden praten en even in de groothandel konden snuffelen. Een gezellige dag waarvoor bedankt Peter!

 
Linova heeft een grote historie op het vlak van duurzame verfproducten. Enkele merken zoals Aquamaryn, Rolsma en Emente staan hier ruim op voorraad. Bestellen kan heel gemakkelijk via de webshop en een SCHILDER VAN NU krijgt een extra korting! Informeer hier maar eens naar via info@linova.nl
Bedrijfsbezoek Ecotec Nederland te Goesbeek
Graag nodigen wij jullie uit om op vrijdag 23 januari vanaf 10.00 uur een bezoek te brengen aan Ecotec Nederland te Groesbeek.
Ecotec laat ons komen om kennis te maken met hun natuurverven en met natuurlijke glasvezels van hun zakenpartner Vitrulan. Ecotec heeft een programma opgesteld waarin onder andere Marc Dausi (directeur Ecotec Benelux) komt vertellen over de visie van Ecotec en de toepassing en verwerking van producten.
Vervolgens spreekt Ronald Jansen van Vitrulan (Ecologische Glasvezel) over zijn producten en de toepassingen van natuurlijke glasvezels. Aansluitend is er alle ruimte om praktijkervaringen op te doen.
 
Voor een lunch en een drankje wordt gezorgd.
De bijeenkomst is rond 15.00 uur klaar.
Er zijn verder geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.
Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus wil je mee, meld je snel aan via een mailtje naar info@schildersvannu.nl
Ons mail adres is:
info@schildersvannu.nl

Copyright © 2015 All rights reserved.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram