Copy
Nieuwsbrief oktober 2014
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

We zijn er weer …!
Maandag 22 september was het zover, de Wifi werd aangesloten op kantoor. Eindelijk weer onze intrek genomen in het oude vertrouwde pand op de Mathenesserlaan 343 te Rotterdam.  Een team van jonge dynamische mensen maakt het compleet. Lees binnenkort meer over onze projecten en de mening van onze klanten op onze nieuwe website.


 
Minister Jet Bussemaker te gast…..
NXPCTD heeft ook dit jaar weer samen met VDCP de Zeeuwse Oesterpartij georganiseerd.
Een mooi netwerk evenement waar meer dan 800 bestuurders en ondernemers uit Vlaanderen, Zeeland en den Haag onder het genot van de eerste Zeeuwse Oesters de laatste zaken bespreken. Lees meer en bekijk de foto's.

Op de planning
Er staan een aantal leuke uitdagingen op de agenda.
Een ervan is het opzetten van een grootschalig evenement gericht op vrouwen die graag lekker in hun vel zitten.Body, Soul, Mind, Food en Beauty zijn de thema’s. Houd de website in de gaten!

De meetbaarheid van campagnes …..!
Een frustratie uit onze dagelijkse praktijk. Want het is maar net hoe je de cijfers interpreteert en meet. En hoe meet je een awareness-campagne? Wat is het effect van het logo op de gevel, je auto, de premium? Online meetbaarheid is  ‘”eenvoudig”, Google ontwikkelt de een na de andere tool en koppelingen met bestaande back-office systemen. Maarrr hoe weet je nu precies welke tekstadvertentie of banner hoeveel heeft bijgedragen aan de uiteindelijke aankoop in een fysieke winkel of bij deelname aan een event? Uiteindelijk gaat het om de omzet/ winst. Binnenkort een uitnodiging voor een praktische workshop hierover. 


Kom eens langs!
Gewoon nieuwsgierig? Of is het tijd voor u bedrijf voor een goed Marketing advies of voor een goed evenement? U bent altijd van harte welkom, De koffie is warm en de drankjes staan koud!
Tijd voor een goed marketing advies of een evenement? Of nieuwsgierig, je bent van harte welkom. De koffie is lekker en drankjes staan koud!
NXPCTD al vele jaren actief in het marketing & communicatie vak en meegegroeid met alle nieuwe technologische ontwikkelingen. Door te werken voor en met vooraanstaande technologie leveranciers is onze interesse altijd geprikkeld.
 

 
 
Een leuke uitdaging op onze agenda. Het opzetten van:  Women’s Favourite – Het event voor de hedendaagse vrouw. 
 

 

Corien van Rijn
Adres: Mathenesserlaan 343 - 3023 GB Rotterdam
Telefoon: 010-237 8764
Mobiel: 06-21286882
E-mail: cvrijn@nxpctd.com

 

 
Bekijk de website op:
www.nxpctd.nl