Copy

Nyhedsmail - Juni 2016

SOMMERSKOLE: tilmeld dig i dag.


Kunne du tænke dig at blive klogere på hvordan du bedst vedligeholder dit gamle hus? Så riv 6 dage ud af kalenderen og glæd dig til en uge med undervisning, praktik, foredrag og spændende udflugter fra søndag den 19. juni til fredag d. 24. juni 2016. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her...

TILMELDING SOMMERSKOLE

 

 

Konkurrence i juni

Hver måned trækker vi lod om en god præmie blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev. Denne gang vil vi gerne inspirere den glade vinder med Søren Vadstrups fantastiske bog BYHUSET.

Kan du ikke holde ud at vente til slutningen af juni, så kan du købe bogen lige her...

Træt af fugt i din kælder eller vægge?

De fleste af os, der bor i et gammelt hus kender til det med fugt i vægge eller kælderen ...og mange frygter udsigten til skimmelsvamp og dårligt indeklima. Men, sådan behøver det ikke ende.

Se blot denne enkle løsning…Sommervejr
er vinduesvejr


Trænger dine gamle vinduer til lidt kærlighed? Så er sommeren det perfekte tidspunkt til arbejdet og det er slet ikke så svært. Vil du vide hvad der kræves og hvorfor der er rigtig sund fornuft i at sætte de gamle vinduer i stand, så har vi lavet en lille artikel til dig,

Se mere her...

 

SOMMERTILBUD
10% rabat i juni og juli


Skal du igang med penslerne her til sommer, så kan du nu købe linoliefernis, farvepasta og oprørt linoliemaling samt udvalgte pensler og spare 10%.

Køb maling. Køb pensler

GODT TIP: Inden du går igang, så tjek lige om du har stiftssøm, linoliekit, ægte cylinderglas samt både afrensnings- og glarmesterværktøj. 

Det kan du købe her...
 
Copyright © 2016 Hverringe Centrum for Restaurering, All rights reserved.

Afmeld nyhedsmail

 


This email was sent to <<Skriv din e-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hverringe Centrum For Restaurering · Hverringevej 206 · Kerteminde 5300 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp