Copy
Nieuwsbrief hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl
Brug Dorkwerd
View this email in your browser
Foto: kelder brug Dorkwerd

lemmerdelfzijl

16 december 2016

Kerstvakantie en hoe verder in 2017


Het is al weer bijna zo ver, volgende week is het Kerstmis, gevolgd door de jaarwisseling en dan is het 2017. In 2017 wordt de laatste hand gelegd aan het project brug Dorkwerd. Een deel van de werkzaamheden wordt al uitgevoerd door Beheer en Onderhoud van de provincie Groningen en niet meer door het projectteam.

Zo wordt in het tweede kwartaal van 2017 de schade aan de brug van de laatste aanvaringen hersteld. Dit betekent, dat er een nieuwe coating op de, door de aanvaringen beschadigde, plekken wordt aangebracht.

En in januari of februari wordt er gebaggerd. Het kanaal wordt dan verruimd, zodat schepen elkaar kunnen passeren. De vrijkomende baggerspecie wordt getransporteerd naar depot Dorkwerd. 
 
En last but not least is het planten van bomen en bosschage. Vorige week heeft de aannemer de plantgaten voorbereid en de graskeien gelegd. De rest van het werk gebeurt, afhankelijk van het weer, in januari.

Kerstvakantie en bereikbaarheid
Vanaf 22 december tot 2 januari is het projectteam beperkt bereikbaar in verband met de kerstvakantie. Voor noodgevallen kunt u altijd terecht bij:
Rijkswaterstaat Leeuwarden telefoonnummer 088-797 44 00
Rijkswaterstaat landelijk telefoonnummer  0800-8002
Uitschrijven   Update gegevens


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincies Fryslân en Groningen · Rijkswaterstaat Noord Nederland · Leeuwarden, JH 8901 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp