Copy
Expo AMC, Artikel in Klei, 1000Unicorns, afscheid Zazu.
View this email in your browser
De expositie "de Heelmeesters" in het AMC wordt ontzettend goed door het publiek ontvangen en verlengd tot midden/eind februari.

Laat het me weten als je van plan bent om de expo te bezoeken en je het leuk vindt om samen te gaan. Dan kan ik je wat over het werk vertellen en kunnen we even bijkletsen. 

Het twee-maandelijkse keramiektijdschrift KLEI heeft een mooi artikel over mijn werk als kunstenaar en creatief ondernemer geplaatst. Super trots!


Samen met de medewerkers van Heycop maakten de Kleiduifjes tijdens hun bedrijfsuitje dit kunstwerk. In overeenstemming is gekozen voor een bronskleurig glauur.

Het kunstwerk is tijdens de onthulling op de nieuwjaarsborrel met enthousiasme in ontvangst genomen en heeft een mooie plek gekregen in de kantine.

Voor het eerst heb ik tijdens een onthulling een artistieke interpretatie van het kunstwerk gegeven. Hierbij heb ik opvallende elementen uit het kunstwerk benoemd, geduid en dit in verband gebracht met het bedrijf. Dit bleek echt een voltreffer te zijn!


Het kunstwerk voor Pauline is zeer mooi uit de oven gekomen, het heeft inmiddels een prachtige plek bij haar in huis gekregen. Zeer verrast was ik over de glazuurkeuze, metallic-regenboogluster, wat echt AMAZING mooi is!

In plaats van een artistieke interpretatie, bij dit kunstwerk een fotoboek, waarbij voor iedereen ruimte is voor tekst om betekenis aan het eigen kunstwerkje te geven. Zo krijgt het kunstwerk een diepere en persoonlijkere laag.
Volg de kleiduifjes op Facebook
www.kleiduifjes.nl
Teaser animatie filmpje: coming soon 1000Unicorns, Creative Sessions & Miracles
Onder de naam "1000Unicorns" start ik samen met Jorien Weterings een creatief bedrijfsadvies & trainingsbureau.

Wij geloven in creatieve intelligentie, dat wanneer mensen hun creativiteit gebruiken ze meer tot hun recht kunnen komen binnen hun team en organisatie. Als je meer in contact bent met je creativiteit kom je meer in je kracht en dichter bij je eigen kern. Zodat je beter in een team en binnen een organisatie kunt functioneren.

Het is onze passie om creatieve sessies vorm te geven zodat mensen in bedrijven en organisaties meer hun creatieve intelligentie leren aanspreken.

We zijn een hele mooie kickstart aan het maken met onze eerste opdracht voor het AMC en de Hogeschool van Amsterdam. Zij zijn een project InterProfessional Education vorm aan het geven. Voor dit proces hebben wij twee creatieve sessies op maat gemaakt.

Met 1000Unicorns willen we de wereld een beetje mooier en leuker maken. 
Break out of the herd and become a Unicorn!
Tot mijn grote verdriet heb ik deze maand afscheid moeten nemen van Zazu. Ze bleek alvleesklierkanker te hebben, na een kort verblijf in het ziekenhuis heb ik haar moeten laten gaan. Ruim 11 jaar heb ik haar onafscheidelijk aan mijn zijde gehad, en ontzettend van haar aanwezigheid genoten. 

Zazu is voor mij een inspiratiebron geweest en heeft model gestaan in zowel mijn grote als kleinere sculpturen. 
Ik vind het moeilijk dat ze er niet meer is, en ben dankbaar voor alle jaren dat ze mijn hond is geweest.
Van alle foto's die ik zelf nog had heb ik hierboven een slideshow gemaakt, zodat ze er toch nog een klein beetje is. Mocht je nog (oude) foto's hebben waar Zazu op staat, dan vind ik het ontzettend fijn om die per mail te ontvangen.  :)
volg mij op facebook
website (wordt binnenkort volledig geupdatet ;))
Copyright © 2016 Atelier Camile Smeets, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp