Copy
Kleiduifjes, More Balls, Kinder-lessen, Atelier, Workshops en Bakfiets!
View this email in your browser

LENTEKRIEBELS!!!

een update over het reilen en zeilen rondom mijn kunstenaarschap:

Graag informeer ik over de voortgang van de projecten die ik rondom mijn kunstenaarschap ben gestart: de Kleiduifjes, More Balls, kinder-lessen, workshops, de agenda van Creative Soulwork die online staat en de Bakfiets!

Begin Maart stonden de Kleiduifjes weer in de Jaarbeurs in Utrecht! Hier hebben we een heleboel leuke nieuwe contacten opgedaan!
In opdracht van eventburo More Balls Than Most hebben de Kleiduifjes een hele leuke klei-workshop gegeven aan de Europese Commissie.
Ook is het TeamBeeld van de Gemeente Noorwijkerhout af en met enthousiasme ontvangen! Het kunstwerk representeert de Ziel van de Gemeente Noordwijkerhout.

Samen met de "Hartelijke Dames" hebben de Kleiduifjes een nieuwe Teambuilding-workshop ontwikkeld: Hoofd, Hart, Handen, een Reis!
Vanaf 2 februari geef ik klei-lessen aan kinderen bij MK-24: www.mk24.nl Er worden suikerpotten, lievelingsdieren, superhelden en races tussen de mier en de slak gekleid.
De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan de inrichting van mijn atelier, er is een ruimte gemaakt waar ik aan nieuwe beelden kan werken.
Op aanvraag geef ik in mijn atelier workshops op maat, ter gelegenheid van een verjaardag, vrijgezellendag, familiebijeenkomst of teambuilding.
Yey! De de data van mijn nieuwe workshops zijn geprikt en staan online:

Voor meer informatie over de workshops of aanmelden kijk op:

www.creativesoulwork.nl
Volg & Like Creative Soulwork op Facebook
Volg & Like Creative Soulwork op Facebook
Omdat Zazu een dagje ouder wordt en minder mobiel is heb ik voor mijn verjaardag in februari om een bijdrage voor een bakfiets gevraagd. Zazu & ik zijn heel blij met de bakfiets die we van iedereen voor mijn verjaardag hebben gekregen! Hartelijk dank!
Copyright © 2015 Atelier Camile Smeets, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp