Copy
Full House-Expo, nieuwe website, kleiworkshops, kunstwerk GGD, 1000Unicorns, werk in opdracht, autonomie en Winnie&Poohbeer.
View this email in your browser

Uitnodiging voor de expositie FULL HOUSE


Tijdens de 'open ateliers oost' op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016 van 12:00 - 18:00 (zaterdag 18:00 - borrel voor genodigden) in 'DE OCEAAN' R.J.H. Fortuynplein 29, 1019WL Amsterdam. Bereikbaar op de fiets en met bus 48 vanaf Centraal Station.
 

3 of a Kind wordt Full House


Full House is het vervolg van het tentoonstellingsconcept 'Three of a kind': broers en zus, Jos, Theo en Det Smeets exposeerden sinds 1994 zesmaal in dit familieproject. Met Jos' dochter Camile Smeets en Dets zoon Thieu Smeets is het kunstenaarstrio nu met een volgende generatie tot het quintet 'Full House' uitgegroeid.

Het startschot van 'Full House' valt tijdens de 'open ateliers oost 2016'. Het is onze intentie om een bescheiden overzicht te geven van de interessante overeenkomsten en verschillen tussen vijf kunstenaars die emotioneel sterk met elkaar verbonden zijn en door hun familieband zeker ook een bijzondere spiegel voor elkaar kunnen zijn.
 

Speciale publicatie: Full House Boekje


Graag tonen wij in de tentoonstelling en de daarbij verschijnende publicatie met ons gecombineerde werk de sterke onderstroom, een synergie die naast onze vijf individuele identiteiten ook onze sterke solidariteit documenteert. 
 
Jos, Det, Theo, Camile en Thieu Smeets
Full House - event

NIEUWE WEBSITE: Art & Creative Sessions

Met trots lanceer ik mijn vernieuwde website waarop ik zowel mijn activiteiten als beeldende kunstenaar als mijn creatief ondernemerschap presenteer. Via de website zijn nu mijn facebook-pagina en Camile Updates te volgen. Het is nu ook mogelijk om via de site mijn vorige Updates te bekijken en je hiervoor aan te melden. Ik heb nieuwe teksten over mijn beelden geschreven, deze vind je bij "ABOUT MY WORK". Neem een kijkje op: 
 

www.camilesmeets.nl

www.camilesmeets.nl
Atelier Camile Smeets-pagina
Op veler verzoek: 4 x op maandagavond in juni kleien in mijn atelier voor de liefhebber! Daarop aansluitend: Zaterdag 16 juli vanaf 12.00 uur een Raku-Stook. Meer info en aanmelding per mail of via het facebook-event.
kleien-in-mijn-atelier-event
aanmelden per mail
Het kunstwerk dat op 15 maart door de Kleiduifjes in samenwerking met de medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland werd gemaakt is op locatie in Warnsveld onthuld en met veel bewondering en enthousiasme ontvangen!
www.kleiduifjes.nl
Kleiduifjes-pagina

Begin dit jaar ben ik met Jorien Weterings een samenwerking gestart. Met onze creatieve sessies helpen we teams om tot vernieuwende ideeën en realiseerbare oplossingen voor elk mogelijk organisatievraagstuk te komen.1000Unicorns gaat fantastisch van start en heeft al een paar mooie successen behaald! Zo stonden we met deze prachtige foto in het Parool! 

De afgelopen periode hebben we met 1000Unicorns twee sessies gefaciliteerd voor een programmateam van de Hogeschool van Amsterdam en het Academisch Medisch Centrum: een eerste inventariserende sessie waarbij we met onze 3D-mindmap tools aan de slag gingen met de doelstellingen, kansen en uitdagingen van het nieuwe onderwijsprogramma dat de komende jaren door het team wordt ontwikkeld.

De tweede sessie was gericht op de samenwerking in het team: onze deelnemers hebben in record tempo niet alleen een enorme hoeveelheid mini kunstwerkjes geproduceerd, maar aan de hand van de verschillende opdrachten ook ervaren wat communicatie, rolverdeling en leiderschap betekenen als twee bedrijfsculturen gaan samenwerken. Dat heeft tot een super mooi eindresultaat geleid, een geweldig kunstwerk, waarin al die mini-kunstwerkjes samen alle elementen van die samenwerking en de visie op het nieuwe onderwijsprogramma verbeelden.

Het programmateam was zo enthousiast over de inzichten, dat we binnenkort gaan praten over hoe 1000 Unicorns ook in het vervolgtraject een rol kan spelen!

www.1000unicorns.nl
1000unicorns-pagina
Werk in opdracht: een tijdje terug kreeg ik een mailtje met de vraag of een beeldje op mijn website nog beschikbaar was, helaas niet. Nu ben ik aan de hand van een aantal thema's op verzoek met nieuwe beeldjes bezig!

Zie hierboven: "het Grote Verhaal", uitgangspunten voor dit beeldje waren: koe, konijn en herdershond, fluit of viool en boek.
Begin 2014 ben ik me gaan focussen op het volledig kunnen leven van mijn creativiteit. Hiervoor ben ik naast mijn kunstenaarschap een aantal projecten gestart. Het eerste kwartaal van 2016 heb ik volledig autonoom als creatief ondernemer en beeldend kunstenaar gedraaid. Dit houd in dat ik zonder kunst-subsidie, stipendium, uitkering of bijbaan mijn inkomen heb verworven.
Ik ben er trots op dat het me lukt om op mijn eigen creatieve manier autonoom te zijn! :)
Copyright © 2016 Atelier Camile Smeets, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp