Copy
Camile Update: terugblik op 2014, vooruitblik op 2015.
View this email in your browser
ALL THE BEST FOR 2015!

2014: een jaar vol creativiteit!

Creatief ondernemerschap

Begin 2014 ben ik me gaan focussen op het volledig kunnen leven van mijn creativiteit. Hiervoor ben ik naast mijn kunstenaarschap drie projecten gestart. In 2015 ga ik deze verder uitwerken en in de wereld zetten.

De KLEIDUIFJES: Afgelopen jaar heb ik een roze jurkje aangetrokken en heb met de Kleiduifjes in Maart, September en November op de Love & Marriage Beurs gestaan. Dit was een hele mooie entree in de huwelijkswereld!

Ook ben ik met de KLEIDUIFJES een samenwerking aangegaan met evenementenbureau More Balls Than Most.

Onlangs gaven wij samen met "de Hartelijke Dames" een workshop aan de Gemeente Noordwijkerhout. Deze maand geven wij in opdracht van More Balls een workshop aan de Europese Commissie.

De Teambuilding-workshops van de Kleiduifjes zijn nu ook te boeken via More Balls!

 
KLEIDUIFJES op facebook
LIEF DIER RUST ZACHT: Dieren-urnen, het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een serie urnen voor huisdieren.

Er komt een flinke serie tot stand en de ontwikkeling hiervan is nog in volle gang.

Het idee is dat men een custom-made urn kan bestellen naar aanleiding van de bestaande serie.

Ook zal het mogelijk zijn om zelf een naam te graveren en mee te werken aan het beeld.

Deze serie zal dit jaar verder worden uitgewerkt en op de markt worden gebracht.

Zodra de serie af is zal deze te zien zijn op: www.liefdier-rustzacht.nl
Creative Soulwork: Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het verbouwen van mijn werkkamer tot workshop-studio. Ook ben ik bezig met het ontwikkelen van een serie workshops. Deze gaan begin dit voorjaar van start!

Met de handen in de klei, boetseren en modelleren, beeldjes, kommen en gebruiksvoorwerpen maken. Schrijven, krabbelen en tekenen. Plaatjes uitknippen, rangschikken en plakken. Veren, kralen, stoffen, botten en stenen.

 
Onder begeleiding van drum en zang gaan we op reis in de wereld van de ziel en daarna creatief aan de slag.

Creativiteit is een medicijn voor de ziel; creëren is transformeren op verschillende niveaus, het verandert je staat van zijn en spreekt je intuïtieve en innerlijke krachten aan. Het helpt om de emmer leeg te maken, stress en spanning te ontladen en brengt plezier en rust.

Binnenkort staat de agenda op: www.creativesoulwork.nl


Kunst: In 2014 heb ik twee nieuwe middelgrote beelden gemaakt: De Tranentrekker en de Buikspreker.

Ook heb ik kennis gemaakt met een voor mij nieuwe techniek: RAKU. Deze techniek is voor mij een heuze ontdekking en waardevolle toevoeging voor mijn kleine werken. Ze lijken nu echt tot leven te komen!

In 2015 presenteer ik met trots mijn nieuwe serie RAKU-gestookt werk, bestaande uit 14 kleine beeldjes: "Whatever Flows your Boat" en de beelden "de Buikspreker" en "de Tranentrekker".
Van Augustus t/m Oktober 2014 ben ik bezig geweest met het verhuizen van mijn atelier. Ik ben zeer gelukkig met het feit dat ik een atelier in Amsterdam noord heb gevonden, slechts zeven(!) minuten lopen vanaf mijn huis.

De komende maand ga ik me toeleggen op het afbouwen van een gesloten en verwarmbare werkruimte in de loods waar mijn atelier nu is gevestigd.

Een filmpje van het proces van het leegmaken van de ruimte waar ik naartoe verhuisde en de verhuizing zelf vind je hieronder.
Exposities: 2014 was een relatief rustig jaar wat betreft exposeren.
Toch kijk ik met tevredenheid terug op een mooie tentoonstelling in Den Haag: "Sculptures by Many" in de Standup Gallery in Juli.

Een waanzinnige groepsexpo "Reflection" in de Posthoornkerk te Amsterdam, en natuurlijk de kerstexpositie Tentazioni di Natale #3 bij Ron Lang Art.
Al met al was 2014 een roerig jaar vol introspectie, ontwikkeling, plannen maken en in de wereld zetten. In 2015 zet ik de projecten die ik afgelopen jaar heb ontwikkeld voort en lanceer ik ze verder de wereld in.

Graag hou ik je op de hoogte van mijn verdere ontwikkelingen!

Ik wens je een mooi jaar toe, vol geluk & gezondheid en waarin plannen en dromen uit mogen komen!

Veel liefs,
Camile
Volg Camile op Facebook
Volg Camile op Facebook
camilesmeets.nl
camilesmeets.nl
Copyright © 2015 Atelier Camile Smeets, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp