Copy

Lieve reizigers,
 
Hebben jullie ook zo genoten van de eerste zonnestralen? Het gaf ons een geluksgevoel en hoop op betere tijden. Want de rek is er wel zo’n beetje uit. We hebben nu lang genoeg binnen gezeten en afstand gehouden van onze familie en vrienden. De zon, een ijsje eten op een bankje in de stad.. het doet ons verlangen naar andere landen en culturen. Een andere taal horen spreken, andere smaken proeven, een nieuwe stad of gebied verkennen, even geen verantwoordelijkheden.. het ultieme vakantiegevoel! Wij hopen dat er snel weer zicht komt op een vakantie, dichtbij en/of ver weg. Wij zijn er zo aan toe! Jullie ook? Maak een afspraak om langs te komen in ons Reiscafé of spreek één van onze reisspecialisten online. Op welke manier ook, wij maken er een klein feestje van!

Tot gauw,
Kim, Evelien, Marleen, Diana en Margaret

Namasté Reizen


Wat leuk dat jullie onze reisgidsen graag lezen! Ook de gidsen van Japan, Thailand, Myanmar, Vietnam en Bhutan zijn inmiddels klaar. Ben je op zoek naar informatie & inspiratie vraag hier dan gerust onze gidsen aan. Er er staan weer een aantal leuke nieuwe blogs online. Veel leesplezier! 

Namasté Reiscafé

Heb je reisplannen en wil je deze graag met ons bespreken, dan kan dat natuurlijk ook online! We nodigen je graag uit via teams, google meet of een andere dienst. Ter voorbeiding op het gesprek sturen we je iets leuks toe, om alvast in de reis-stemming te komen. Neem een kijkje op onze website - tot snel! 

"Blessed are the curious, for they shall have adventures"

Namasté Europa


Heb je ook genoten van de winterse taferelen begin februari? Misschien is deze reis naar Zweeds Lapland dan iets voor jou! Op safari met husky’s, leer traditioneel koken, overnacht in een design boomhuis, ontspannen in de sauna en met wat geluk zie je het noorderlicht! Check onze avontuurlijke voorbeeldreis

Namasté Atelier

Ben je op zoek naar een speciale thee? Probeer dan de kleurrijke Anandini Himalaya Tea zoals Rose-hip & Camomile en First Flush Lavender & Lemon Grass. De thee wordt biologisch verbouwd in de Himalaya. Hier wordt het met de hand geplukt en gecombineerd met bloemen en kruiden. In Nederland exclusief bij ons verkrijgbaar!

Namastay Varanasi

Er staan nieuwe foto's online van ons fijne boutique hotel. Dus neem een kijkje in de sfeervolle kamers, gezellige woonkamer en het zwembad in de mooie tuin. Ook laten we de heerlijke gerechtjes zien die hier met liefde worden bereid. Laten we hopen dat we er zelf ook weer snel heen kunnen :-)

https://www.facebook.com/NamasteReizen/
https://www.instagram.com/namastereizen/
Website
Copyright © 2021 NAMASTE REIZEN, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp