Copy
Problemen met het lezen van deze e-mail?
Bekijk de nieuwsbrief online
Volg ons ook op facebook
Like https://www.facebook.com/antroposana on Facebook

Stuur deze nieuwsbrief door naar geïnteresseerden
 
Abnoba Viscum en Iscador ook in 2018 vergoed!
Goed nieuws!
Abnoba Viscum en Iscador vallen ook in 2018 gewoon binnen de dekking van de Antroposanapolis!
Voor veel leden een belangrijke reden om ook in 2018 weer voor de aanvullende verzekering de Antroposanapolis te kiezen.
Als u meer wilt weten over wat er nog vergoed wordt of als u uw uw premie voor 2018 wilt berekenen klikt u op bijgaande link
Daar vindt u informatie over de Antroposanapolis.
 labyrinth
Zin in je leven, met je biografie als uitgangspunt!
Heb jij wel eens momenten in je leven, waarin je vragen hebt die je niet zomaar kunt beantwoorden? Dit niet-weten kan gepaard gaan met negatieve gevoelens. Hoe kom je dan weer in beweging, krijg je weer zin? Door biografisch onderzoek ontdek je waar het voor jou echt om gaat en wat jij zinvol vindt. Werken met je levensloop geeft je inzicht en aanknopingspunten. Wil jij kennis maken met biografiewerk? Zoek dan een activiteit in jouw buurt en doe mee!
 
Workshops en cursussen in januari 2018

In januari staan de volgende activiteiten gepland. Meld je vandaag nog aan! Aan de hand van (auto)biografische opdrachten en kunstzinnige oefeningen zoek je samen met je collega’s naar datgene wat van wezenlijk belang is in je werk en in je leven. Even stilstaan, om vervolgens weer met passie, motivatie en inspiratie door te gaan. Kinderen worden geboren met zintuigen waarmee ze de wereld en zichzelf waarnemen. Tegelijk ontwikkelen ze die zintuigen door ze te gebruiken. Deze avond staat in het teken van de lichaamsgerichte zintuigen. Hoe kunnen wij kinderen ondersteunen in de ontwikkeling van hun zintuiglijke waarneming? Aan de hand van dynamisch dierenriemtekenen (W. Wegener) exploreren we wat in je element zijn kan betekenen. Leidraad zijn de tekens van Waterman en Vissen. Over stroom, richting, bestemming.  De feiten van ons leven zijn als letters: in hun samenhang krijgen ze pas zin en betekenis. Ontdek in deze workshop schrijvend de samenhang in je levensverhaal. In deze cursus schrijf  je over betekenisvolle gebeurtenissen in je leven en formuleer je aan het einde één zin, waarin de rode draad en richting van jouw leven zichtbaar worden.    Een interactieve kennismakingsworkshop met biografische storytelling. Aan de hand van een verhaal ga je aan de slag met een gebeurtenis uit je eigen leven. Voor iedereen die benieuwd is hoe daar zin en inspiratie in te ontdekken is.  Een schrijfworkshop voor iedereen die betekenisvol wil leven. Je krijgt een korte oefening waarin je jouw verhouding tot zingeving kan onderzoeken. Een leuke start om richting te geven aan je nieuwe jaar.
 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief via onze website of via "mijn antroposana" Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.