Copy
Problemen met het lezen van deze e-mail?
Bekijk de nieuwsbrief online
Volg ons ook op facebook
Like https://www.facebook.com/antroposana on Facebook

Stuur deze nieuwsbrief door naar geïnteresseerden
 
Speciale mededeling over de Antroposanapolis

Via deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de laatste stand van zaken rondom de Antroposana polis.

De afgelopen weken is er veel contact geweest met Avéro vanuit Antroposana.
Helaas waren deze contacten vooral nodig om Avéro te bewegen de afspraken na te komen die Antroposana heeft met Avéro. Dat is uiteindelijk gelukt!
Meer informatie vindt u op: https://www.antroposana.nl/polis

Voorwaarden
De voorwaarden voor de Antroposana polis voor 2018 zijn nu definitief.
Wij adviseren te controleren of de polis nog datgene biedt dat bij u past.
Daarvoor kunt u op onze website hulp vinden. De belangrijkste wijzigingen vindt u hier.

Toekomst Antroposana polis
Wij vinden het belangrijk om te melden dat de Antroposana polis bij Avéro  per 2019 ophoudt te bestaan. Het lukt Antroposana niet om bij Avéro, nog een goede én onderscheidende dekking te krijgen voor de antroposofische gezondheidszorg nu dit wordt ingelijfd bij Zilveren Kruis.

Antroposana probeert een vergelijkingssite te ontwikkelen waarbij u zorgverzekeraars kan vergelijken met zoektermen specifiek gerelateerd aan de antroposofische gezondheidszorg. We moeten u helaas melden dat deze vergelijkingssite dit jaar nog niet beschikbaar komt. Wel vindt u op de website van Antroposana een algemene vergelijkingssite die u zou kunnen gebruiken.

Antroposana en verzekeraars
Ook al zijn de bereikte resultaten teleurstellend, we blijven geloven dat de antroposofische gezondheidszorg als integratieve zorg cruciaal is in elke leeftijdsfase.
In de medische praktijk, juist ook in de reguliere, wordt steeds meer gebruik gemaakt van integratieve geneeskunde, waar ook de antroposofische geneeskunde bij hoort.

Door in gesprek te blijven met de zorgverzekeraars geloven wij dat hiervoor (op den duur) meer acceptatie komt.
De stem die Antroposana wil laten horen kan alleen krachtig zijn als Antroposana veel leden achter zich heeft staan waarvan ze de belangen kan vertegenwoordigen.

We vragen u daarom ons te helpen om mensen die de antroposofische gezondheidszorg belangrijk vinden op Antroposana te attenderen, om zo meer leden te krijgen en een krachtigere stem te hebben.
Op antroposana.nl kunt  u uw steun bijzonder makkelijk kenbaar maken door u aan te melden als lid.
 

Abnoba Viscum en Iscador ook in 2018 vergoed!
Abnoba Viscum en Iscador vallen ook in 2018 gewoon binnen de dekking van de Antroposanapolis!
Voor veel leden een belangrijke reden om ook in 2018 weer voor de aanvullende verzekering de Antroposanapolis te kiezen.
Als u meer wilt weten over wat er nog vergoed wordt of als u uw uw premie voor 2018 wilt berekenen klikt u op bijgaande link
Daar vindt u informatie over de Antroposanapolis.
 
Zin in je leven, met je biografie als uitgangspunt!
Lezingen en workshops over werken met je levensloop.
Wil jij kennis maken met biografiewerk? Zoek dan een activiteit in jouw buurt en doe mee!
Workshops en cursussen in januari 2018

In januari staan de volgende activiteiten gepland. Meld je vandaag nog aan! Aan de hand van (auto)biografische opdrachten en kunstzinnige oefeningen zoek je samen met je collega’s naar datgene wat van wezenlijk belang is in je werk en in je leven. Deze avond staat in het teken van de lichaamsgerichte zintuigen. Hoe kunnen wij kinderen ondersteunen in de ontwikkeling van hun zintuiglijke waarneming? Aan de hand van dynamisch dierenriemtekenen (W. Wegener) exploreren we wat in je element zijn kan betekenen. Leidraad zijn de tekens van Waterman en Vissen.  Ontdek in deze workshop schrijvend de samenhang in je levensverhaal. In deze cursus schrijf  je over betekenisvolle gebeurtenissen in je leven. Aan de hand van een verhaal ga je aan de slag met een gebeurtenis uit je eigen leven. Voor iedereen die benieuwd is hoe daar zin en inspiratie in te ontdekken is.  Een schrijfworkshop voor iedereen die betekenisvol wil leven. Een leuke start om richting te geven aan je nieuwe jaar.

Voor onze leden - 10% korting bij Biopioniers.nl

De biologische en biologische-dynamische levensmiddelen van De Nieuwe Band zijn nu ook online te bestellen via de webshop De BioPioniers.

biopioniers

Kennismakingsactie
In de nieuwe webshop kunnen lezers van deze nieuwsbrief tot eind december gebruik maken van de speciale Antroposana kennismakingsactie: Gebruik de kortingscode Stroom!!  en ontvang 10% korting op bestellingen!


 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief via onze website of via "mijn antroposana" Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.