Copy
Nieuwsbrief Atelier de PaSpop
Bekijk deze e-mail in uw browser

Agenda


4, 6 en 7 mei 2015:
Diverse workshops voor tieners in de meivakantie!


13 mei (of 10 juni) 2015:
Workshop 'Memobord decoreren'

23 & 30 juni 2015:
Workshop 'Tas maken'

Planning:
Espadrilles maken en versieren
 

Lente bij Atelier de PaSpop


Beste  <<Voornaam>>,


Hierbij ontvang je de tweede Nieuwsbrief van Atelier de PaSpop. Met de lente in aantocht, begint het bij iedereen te kriebelen om zelf lekker aan de slag te gaan. Dat kan bij Atelier de PaSpop. Zoals in de vorige Nieuwsbrief al werd aangekondigd, is er de afgelopen weken het nodige ontwikkeld op het gebied van workshops!

 

Naailessen en 'Door het oog van de naald'

Vanaf deze maand zijn de eerste groepen met hun naailessen begonnen. Omdat de animo zo groot was, is er op maandagavond nog een extra groep op gestart. Atelier de PaSpop is via Knipmode aangesloten bij Knipmode Professionals.

!cid_image001_gif@01D034B1

Het is dan ook erg leuk om te merken dat door het programma 'Door het oog van de naald' op RTL 4 (finale op 18 maart) mensen weer zin krijgen om te naaien en naaien weer aan populariteit wint. In de cursusgroepen zitten ook verschillende naaisters bij elkaar, van beginner tot all-round. En dat is helemaal niet erg! Sterker nog, het is leuk en gezellig om van én met elkaar te leren.
 

Tienernaailessen en workshops

In de meivakantie staan een drietal leuke workshops voor tieners op het programma:
Op maandag 4 mei kun je leren een opberg etuitje te maken. Dat is hartstikke leuk voor je eerste make-up spulletjes of haarelastieken. Maar omdat het zondag 10 mei 2015 moederdag is, is het ook heel leuk om je moeder te verrassen met een zelfgemaakt etuitje. We gaan aan de slag met verschillende stofjes en je gaat zelfs een rits inzetten in het etuitje!

   

Op woensdag 6 mei kun je een hartjesbord komen decoreren. Hartstikke leuk voor in je slaapkamer om kaarten, foto's en briefjes op te prikken. Maar ook hier maak je je moeder vast blij mee. En zo'n bord verdient een mooie plaats in de hal of keuken voor allerlei handige mededelingen!
Op donderdag 7 mei gaan we aan de slag met het versieren van een stoere keukenschort. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het op je schort maken. We doen dit door stukjes stof met dubbelzijdige vlieseline op je schort te strijken. Daarna kun je nog versieren met bandjes, kralen, knopen en lintjes. Als het wilt kun je ook nog met textielverf en stiften aan de slag.Voor welke workshop meld jij je aan? Kijk voor meer informatie gauw op de website.

En heb je na het volgen van deze workshops de smaak te pakken? Vanaf woensdagmiddag 13 mei, of vrijdagmiddag 15 mei kunnen tieners bij Atelier de PaSpop terecht voor naailessen. In 4 lessen van 1,5 uur krijgen tieners uitleg over de werking van een naaimachine. Wat kan je er allemaal mee doen? Wat voor steken zitten erop en waar gebruik je die voor? Natuurlijk gaan we in deze lessen ook aan de slag met een eigen werkstukje. Je kunt bijvoorbeeld een tas, een kussentje, knuffel of de leuke keukenschort of opberg etui maken tijdens deze lessen.  Kijk gauw op de website voor meer informatie over data, prijzen en tijden.

 

Workshops

Er staan weer een aantal nieuwe workshops op de website! Het aanbod van de workshops blijft doorlopend in ontwikkeling. Momenteel ben ik bezig de leuke zomerse workshop "Espadrilles maken en decoreren" verder uit te werken. Espadrilles zijn de must-haves deze zomer. Hou de website in de gaten voor meer informatie. Deze workshop is ook leuk om in teamverband of als vrijgezellenfeestje te doen. Maar ook gewoon gezellig samen met je beste vriendin of dochter.

Kinderfeestjes

Achter de schermen werk ik al hard aan de verschillende mogelijkheden voor kinderfeestjes. Zoals het decoreren van katoenen draagtasjes of t-shirtjes voor jonge kinderen. Vaak boek je met textielstiften en textielverf en simpele vormen al hele leuke resultaten, ook voor kleinere en jongere kinderen. Voor oudere kinderen kunnen de motieven wat ingewikkelder worden en kan er nog worden versierd met knoopjes en bandjes.

       

Maar ook de workshops "Keukenschort versieren' en "Hartjes memobord decoreren' zijn uitermate geschikt om op kinderfeestjes te doen. Op de website komt binnenkort een aparte pagina met meer informatie over de mogelijkheden voor feestjes en de bijbehorende tarieven. Wil je nu alvast meer informatie? Neem dan alvast contact op via het contactformulier.
 

Herstel- en maatwerk en nog veel meer....

Atelier de PaSpop blijft het vertrouwde adres voor herstel- en/of maatwerk. Maar ook voor leuke home decoration items en kado's kun je bij mij terecht. Ook voor speciale kado's zoals bijvoorbeeld voor bij een geboorte of jubileum, kunnen via Atelier de PaSpop naar jouw speciale wensen worden gemaakt.
          
Mocht je na het lezen van deze informatie vragen hebben, neem gerust contact met me op. En mocht je mensen kennen die geïnteresseerd zijn in de activiteiten van Atelier de PaSpop, dan kun je ze deze Nieuwsbrief doosturen.

Ik wens je een inspirerend en creatief voorjaar toe!

Met creatieve groet,
Paulien Schreuder
M: 0639831979
E: info@atelierdepaspop.nl
W: www.atelierdepaspop.nl
Share
Tweet
Forward
Share
Read Later
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Copyright © 2015 Atelier de PaSpop, Alle rechten voorbehouden.


uitschrijven    gegevens updaten

Email Marketing Powered by Mailchimp