Copy
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk deze dan in uw browser
Nieuwsbrief regio West-Friesland - april 2016
www.sportkadernederland.nl

Lezing Autisme
Op woensdag 13 april verzorgt Sportservice West-Friesland in samenwerking met Kinderpraktijk Theone een lezing over autisme in de sport. Deze wordt gehouden in De Bloesem in Wognum. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 5 april a.s.

Bewegen op muziek

De Coenstad Rollies heeft heel veel vrijwilligers die graag met iedereen willen dansen. Waar zijn de deelnemers op de maandagavond? Iedereen met een verstandelijke of meervoudige beperking is van harte welkom. Kijk op www.coenstadrollies.nl. Kom dansen!
Sportservice West-Friesland schrijft op dit moment een aanvraag (bidbook) om de Special Olympics Regionale Spelen naar West-Friesland te halen in 2017. Dit is een groot toernooi voor mensen met een verstandelijke beperkingen. Een aantal sportverenigingen zijn al benaderd om mee te doen, maar misschien heeft uw vereniging daar ook wel interesse in. MAIL naar ons.
 
FitKids
Fitkids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Kinderen die deelnemen aan Fitkids krijgen trainingen in groepsverband onder professionele begeleiding van een (kinder)fysiotherapeut. Er wordt zowel individueel op de fitnessapparatuur getraind als in groepsverband. Voor ieder kind worden individuele doelen gesteld.  Meer info.

 
G-Hockey
Zou je graag hockey willen spelen? Dan kan je dit doen bij WFHC in Hoorn. Vanaf 8 jaar ben je van harte welkom. Er wordt op zaterdagochtend getraind. Hier meer informatie.

Zeilen met een beperking

WSV Hoorn organiseert gemiddeld twee zaterdagen per maand een aangepaste zeildag voor iedereen met een beperking. De vereniging is op zoek nieuwe leden. Zowel jeugd als senior is welkom. Beperking maakt echt niets uit.
Aanmelden klik hier.

Toegankelijkheid (sport) vereniging

Wilt u weten of uw vereniging toegankelijk is voor mensen met een chronische aandoening of andere beperking? Dan kunt u de regiomedewerker Aangepast Sporten inschakelen.
Schaken met autisme

Schaakvereniging Caissa-Eenhoorn uit Hoorn is gestart met een schaakgroep voor kinderen met autisme van 8 tot 14 jaar.
Schaken sluit aan bij de mogelijkheden van kinderen met autisme en stimuleert hun cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling. Daarnaast kan het schaakspel kinderen met elkaar verbinden waardoor er sociale interactie tot stand komt.
Mail naar Robbert van Dijkhuizen of bellen naar 06-41885535.

Sport Kort
2 - APR. Sportinstuif 't Bon in Hoogwoud
5 - APR. Lezing Autisme Praktijkschool Grootebroek
10 - APR G-handbaltoernooi SEW in De Bloesem van 10.00 tot 16.00 uur
13 - APR
Lezing Autisme MFA De Bloesem in Wognum
30 - APR Sport- en spelinstuif in Den Helder
14 - MEI aangepast zeildag WSV Hoorn
23- MEI Vriendinnen-wandelverwendag
28 - MEI aangepaste zeildag WSV Hoorn
4 - JUN Vondelgames

VOLG ONS

Share
Tweet
Forward to Friend
Het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten bestaat uit de gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.
Aangepast Sporten is onderdeel van Sportservice Noord-Holland.
Copyright © 2016 Aangepast Sporten nieuwsbrief West-Friesland

Contactgegevens
Aangepast Sporten regio West-Friesland
Afmelden voor deze nieuwsbrief    Pas uw gegevens aan

 


This email was sent to kramerhma@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sportservice West-Friesland · Dorpsstraat 84a · Nibbixwoud, 1688 CH · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp