Copy
Videresend
Download mine kataloger på LinaSmil.dk
Liiiiiiiige om lidt kommer min store udstilling i LSC.
Den 4 meter høje jernskulptur er blevet færdig, den er sammenlignelig med den skulptur som Kronprinsesse Mary indviede i Høvelte, som jeg donerede til krigsveteranerne 🌷🌷 😃

 

Jernskulpturen er et Moder Jord træ med dyr og kærlighed, det kan ses fra d. 7. –19. april sammen med mine nye fantastiske bronzeskulpturer fra mit eget bronzestøberi her i Danmark, og alle værker patinerer jeg selvtræet er udstillet sammen med de eventyrlige oliemalerier - og som noget helt nyt - smukke og fine akvareller på håndgjort papir. Udstillingen er på 500 m2 på Store Torv i Lyngby Storcenter - gratis adgang!


Du kan også møde enkelte af mine helt store værker
”De 7 følelser” og ikke mindst de nye bronze Moder Jord kloder med hjerter og stjernetegn.. 

Jeg er der hver dag fra kl.11-18.00 og i weekenderne kl.10-17.00 - du kan sms'e eller ringe til mig, hvis du vil have et specifikt møde.

 

KONKURRENCE 😃 - tilmeld dig mit nyhedsbrev på udstillingen og vær med i lodtrækningen om 5 mindre malerier, 2 små Moder Jord bronzeskulpturer, 5 nye akvareller og 10 kunstbøger, udtrækningen finder sted undervejs, mens udstillingen løber. Der er udtrækning 2 gange, tjek www.LinaSmil.dk. 
 

Der er masser af skønhed og kærlighed, men også døden (eller den fantastiske overgang som jeg mener døden er) vil være til stede på udstillingen, da min Mor er død for nylig og jeg malede på min Mors kiste. På udstillingen vil der være fotos af kisten og min søde elskede lille Mor, citater og enkelte af hendes møbler. Det bliver helt sikkert en meget anderledes udstilling.

Der kan ses meget mere på www.LinaSmil.dk eller på Besøg min facebookside her 

Glæd mig med at besøge udstillingen, sæt X i kalenderen, og så glæder jeg mig meget til at se lige præcis dig  skønt hvis du vil dele invitationen med din familie, venner og kollegaer, du er velkommen til at videresende denne mail.

😃 :0) fra Lina
LinaSmil

Kunstner Lina Murel Jardorf
Atelier Æbleblomst GårdKollerød Bygade 36, 3450 Allerød
T +45 23 99 18 99
M
lina@linasmil.dk

www.LinaSmil.dk

Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
LinaSmil.dk
LinaSmil.dk
Email
Email

Copyright © 2015 Lina Murel Jardorf, Alle rettigheder forbehold.


afmeld nyhedsbrevet    opdater nyhedsbrevs indstillinger