Copy
DurfSchrijf!-Nieuwsbrief
View this email in your browser

We hebben er zin in!

De schrijfvakantie komt steeds dichterbij!

We hebben al aardig wat inschrijvingen voor de DurfSchrijf!-vakantie in Toscane. Bovendien heeft nog een aantal mensen aangegeven interesse te hebben. Leuk! En het allerleukst is, dat de groep nú al bijzonder gevarieerd is. We hebben een gedichtenschrijfster, een blogger, een theaterman en en mijnheer die een schrijfstijl wil gaan ontwikkelen. Van alles wat. Als dat niet mooi wordt, weet ik het ook niet meer.

Natuurlijk kunnen mensen zich nog steeds inschrijven. Graag zelfs. We ontvangen schrijfliefhebbers met open armen.Mailen kan naar durfschrijf@mtekst.nl
Facebook
Twitter
Website
Wist je dat.... er al drie verschillende vervoersmiddelen zijn gekozen om af te reizen naar de villa? Auto,trein en vliegtuig!
En wist je dat.... DurfSchrijf! ook een vervolg gaat krijgen voor aanstaande journalisten op het Arnhemse Rijn IJsselcollege?
Wil je meer informatie over Villa Masini-Luccetti en de cursussen die daar gegeven worden? Kijk op www.ilbene.nl.


Elena Benvenuti kijkt uit naar haar cursussen in de zomer. Ze zal voor ons een aantal activiteiten voobereiden, die de vakantie compleet gaan maken.

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een workshop Pasta-Pesto? Niet alleen leuk, maar ook lekker!

 
In het oude boerderijtje naast Villa Masini-Luccetti wonen sinds 1980 Mario en Morena, het echtpaar dat voor de tuin en het huis zorgt. Morena kookt op de cursusdagen overheerlijke gerechten op basis van seizoensgroenten en olijfolie uit de olijfgaard van de familie. Alles volgens familierecepten, met name uit het kookboek van de moeder van Elena, onze gastvrouw.
Wil jij je ook inschrijven voor de DurfSchrijf!-vakantie in Toscane? 
Klik hier!
Copyright © 2015 Mtekst, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences