Copy
Uitnodiging Soil Food Week
View this email in your browser
HERINNERING!
Vanaf vandaag vindt de Soil Food Week plaats! Zeer waardevolle lezingen, workshops en meer! 


Beste Ecotelers,
 
Van 10 t/m 13 oktober vindt de Soil Food Week plaats. Leeuwarden, Oosterwolde en Drachten staan een week lang in het teken van bodem, voeding en gezondheid. Met name het internationale symposium Organic Farming and our Future Food System op 12 oktober is erg waardevol om te bezoeken. Hieronder een korte beschrijving van de belangrijkste evenementen: 
 
11 oktober - Symposium Symphony of Soils
Een vitale bodem is cruciaal voor onze toekomst. Bodemvitaliteit staat dan ook hoog op de agenda van agrariers, overheden en NGO’s. Maar hoe zit het nu met de bodem? Wat is een vitale bodem? Hoe krijg je inzicht in de conditie van de bodem? En hoe kun je de bodem verbeteren? Internationale sprekers, workshops en bodem-beleef-sessies. Het symposium is voor iedereen die de bodemvitaliteit wil verbeteren.

Kosten : €85
Meer info en aanmelden
 
12 oktober - International Conference Organic Farming and Our Future Food System
Tientallen internationaal befaamde sprekers uit de wereldwijde biologische landbouwsector en honderden belangstellenden uit alle onderdelen van de voedingssector komen samen in Oosterwolde, Friesland. Deze conferentie presenteert de state-of-the-art van de biologische landbouw en zal bespreken hoe een duurzaam voedselsysteem er in de toekomst uit kan zien en wat de gevolgen daarvan zijn voor de samenleving. Sprekers zijn o.a. Petty Miars, Rattan Lal, Vandana Shiva, John Lui, Volkert Engelsman en Jan Willem Erisman en de IFOAM board. De conferentie is een must voor iedereen die bezig is of geïnteresseerd is in biologische landbouw. Ook een delegatie van de Nat. Voedselcoalitie van Willem Lageweg zal erbij zijn.

Kosten €150
Meer info en aanmelden
 
13 oktober - Festival B
Deze vindt plaats in stadsschouwburg De Lawei in Drachten en gaat over de rol van de bodem voor je gezondheid. Inspirerende presentaties, lezingen en workshops m.b.t. voeding, gezondheid en de rol van de bodem daarin. Dit is bedoeld voor iedereen (consumenten maar ook medici en gezondheidszorg) die daar meer over wil weten en zich fitter, sterker, energieker willen voelen. Met presentaties van o.a. Vandana Shiva, Rineke Dijkinga, Peter Klosse, Esther Nederhof, SVH Meesterkok Albert Kooy, Juglen Zwaan en Green Evelien. Zie www.festivalb.nl

Kosten: Vanaf €27,50
Meer info en aanmelden

Ik hoop jullie daar te zien!
Met ecologische groet,

 
Copyright © 2018 TEAM Ecosys, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp