Copy
Masterclasses Hugh Lovel
View this email in your browser
Beste Ecotelers,

We hebben het genoegen u uit te nodigen voor een tweetal Masterclasses met Hugh Lovel, eind november 2018. De Masterclasses zullen op vier plaatsen in Nederland worden verzorgd: Wieringerwerf, Twello, Zundert en Kollumerzwaag. Op woensdag is het mogelijk om Hugh Lovel voor een bedrijfsbezoek uit te nodigen, tegen betaling.

De eerste masterclass begint Hugh met de volgorde van opname van voedingselementen door gewassen. Vervolgens gaat hij dieper in op de kwaliteiten van B.D. preparaten als alternatief voor gewasbeschermingsmiddelen en de wijze van toepassing. Tussendoor gaan we naar buiten waar Hugh je laat zien hoe je aan de gewaskenmerken (fenomenologisch) mineraal tekorten kunt herkennen. Voor zover er nog voldoende planten en onkruiden aanwezig zijn.

De tweede masterclass, ‘s avonds, is over het gebruik van radionics apparatuur als de Field Broadcaster en radionisch station voor het op afstand behandelen van oppervlakten met B.D. preparaten of andere organiserende informatie.

Het bijwonen van een Masterclass met Hugh zal je blikveld verruimen, je 'gereedschapskist' vergroten en mogelijk een dimensie toevoegen aan de mogelijkheden die je tot beschikking hebt ​​om bodems en gewassen in balans te brengen met natuurlijke remedies en technieken.

Meer informatie in de officiele uitnodiging (PDF)

Hoort en zegt het voort, graag ook in jullie studiegroepen.

Betalen aan de zaal of vooraf op de bankrekening van TEAM Ecosys: Triodos Bank NL61 TRIO 0390 4392 66.
 
Direct aanmelden
Met ecologische groet,

 
Copyright © 2018 TEAM Ecosys, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp