Copy
Parea nieuwsbrief augustus 2015
Bekijk deze email in uw browser
Beste <<First Name>>, 

In deze mail: 

- Geld ingezameld tbv slachtoffers natuurgeweld te Zorg en Hoop
- 5e Coming Out Week in oktober
- Parea op nationale tv: Su Today
- Regenboogvlaggen laten wapperen bij bedrijven
- Aankomende activiteiten

Geld ingezameld tbv slachtoffers van natuurgeweld te Zorg en Hoop

Gedoneerd aan Stichting Zorg en Hoop
 
Toen we van het idee van het LGBT Platform hoorden om vanuit de LGBT community een inzameling te houden voor de slachtoffers van het natuurgeweld te Zorg en Hoop op 21 juli, reageerden de Pareanen meteen enthousiast en we haalden binnen no time een mooi bedrag op! 

Het opgehaalde geld werd namens de LGBT community overhandigd aan Jurgen Raymann. Nogmaals dank aan allen die dit ondersteunden! Mede dankzij jullie konden we een mooi gebaar maken vanuit de LGBT community!

Wil je nog je bijdrage leveren, dan kan dat bij de Stichting Zorgen voor Hoop.

5e Coming Out Week


De Coming out Week komt er weer aan van zaterdag 3 tot en met zondag 10 oktober! 

We roepen alle leden (en niet leden) op om zoveel mogelijk te participeren aan alle activiteiten, in het bijzonder de afsluitende loop. Activeer please ook je familie, vrienden, beards en frenemies om mee te lopen, of om langs de route te supporten, zodat we een mooi signaal naar de gemeenschap kunnen sturen!

We zijn van plan om voor Parea leden t-shirts te laten bedrukken met het Parea logo en de Coming Out Week slogan, hier later meer over. 

Verder willen we alle Pareanen aan de Coming Out Week commissie aanbieden als vrijwilliger ter verlening van hand- en spandiensten, zodat we op afroepbasis, en op basis van beschikbaarheid kunnen helpen om het event er een te maken om nooit te vergeten! Houdt de Parea app groep in de gaten voor verdere info van de Activiteiten Commissie en de Coming Out Week organisatie Commissie.

Parea in "Su Today"

Interview voorzitter Parea op nationale televisie

Parea werd door nationale televisiezender Trishul uitgenodigd voor een interview over homoseksualiteit in Suriname. Klik op de plaatjes hieronder om het interview (in twee delen) te bekijken. 
 

Regenboogvlaggen laten wapperen bij bedrijven

Paint the town Rainbow!
 
Parea heeft 50 regenboogvlaggen ter beschikking gekregen en wij willen graag dat jullie helpen met bedrijven benaderen om deze vlaggen tijdens de Coming Out Week uit te hangen. Het is de bedoeling dat elk lid gemiddeld 3 tot 4 vlaggen uitgehangen krijgt, het liefst in of rond de binnenstad. Let's paint Paramaribo rainbow!

Aankomende activiteiten

  • 04 september: Borrel
  • 02 - 11 oktober: Coming Out Week
  • 06 november: Borrel
  • 24 november: Uitgaansavond
  • 25 - 26 december: Kersttrip
  • 28 december: Get2Gether after Christmas
  • 31 december: Prodowaka

Op de activiteiten zijn over het algemeen ook introducees en aanhang welkom. 

Voor elke activiteit zijn er een of meer leden ingedeeld om te organiseren, meer informatie volgt!


Plannen voor activiteiten van het komende jaar worden nu al gesmeed. De Activiteiten Commissie wil het komende jaar, naast de gezellige borrels en uitjes, ook focussen op wat serieuzere activiteiten, zoals workshops, bedrijfsbezoeken en presentaties van leden. Als je een idee of leuk voorstel hebt, geef dat vooral door aan de Activiteiten Commissie!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur
Copyright © 2015 Parea Suriname, All rights reserved.


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp