Copy
NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

Nieuwsbrief oktober:
versterking gevraagd, winterse taferelen, nabootsen van bekende kunstenaars, Franse conversatie, levenstestament, bridge, smoothies, Van de Hulst en Vreedenhorst

Cursusproject Loenen is op zoek naar uitbreiding. Naar mensen die zich willen inzetten om cursussen en workshops te organiseren en te begeleiden op het gebied
van kunst, cultuur, talen, bewegen en culinair. Ervaar hoe leuk het is blije deelnemers en tevreden docenten te ontmoeten! Ons enthousiaste team vergadert eens per maand, daarnaast ben je een aantal uren per maand in de weer. Trefwoorden: regelaar, communicatief vaardig, nauwkeurig, betrokken bij onze woonomgeving. Meer weten: bel naar een van de bestuursleden of stuur een korte mail naar cursusprojectloenen@gmail.com en we nemen contact op!
Twee avonden in november sluiten de serie kunst thema-avonden van dit seizoen af.
Op 7 november behandelt Frans Sträter de rol van nabootsen en werken in de stijl van bekende kunstenaars in de kunstgeschiedenis en op 21 november winterse taferelen in de schilderkunst, denk onder andere aan Van Goyen, Van Ostade en Van Strij. Deze avonden kunnen per stuk geboekt worden.
De cursus Franse conversatie op de maandagavond is inmiddels van start gegaan. Twee kleine groepen bespreken aan de hand van foto's en kleine opdrachten uiteenlopende zaken onder enthousiaste leiding van de ervaren docente Gabriëlle Greff. Bij beide (start 19.00 en 20.30 uur) kan nog aangehaakt worden, mits redelijke mate van spreekvaardigheid aanwezig!
Aan wie vertrouw ik het beheren van mijn vermogen toe? En wie regelt mijn wensen op het gebied van zorg en medische kwesties? Notaris Engelbracht vertelt. En beantwoordt vragen over het Levenstestament op woensdag 2 november.
(www.cursusprojectloenen.nl > divers > levenstestament)
Tijdens twee avonden punchen zelf maken: een kussen, kaft voor een boekje, een telefoonhoesje of een toilettas. Alle materialen aanwezig, of neem zelf stof mee en verwerk dit tot een uniek werkstuk! Woensdagavond 16 en 23 november.
Wat hebben we gedaan? Een greep:
Heerlijke groene smoothies gemaakt met bijzondere combinaties. En veel gehoord over gezonde voeding.Ook bridge voor beginners is van start gegaan. En hoe! Zestien deelnemers leren de basiskneepjes van dit interessante spel.
In het prachtige atelier van Willem G. van de Hulst in Nieuwersluis genoten we van de boeiende lezing over deze veelzijdige kunstenaar. En Kees Beelaerts van Blokland leidde ons in Vreeland rond door huis en tuin van zijn landgoed Vreedenhorst en vertelde enthousiast over verleden en heden. In mei 2017 gaan we nog een keer naar deze beide locaties. Dus gemist? Snel opgeven!! 
Inschrijven? Meer informatie? Zie onze
website www.cursusprojectloenen.nl of mail algemeen@cursusprojectloenen.nl 
Facebook
Website
Voor informatie: algemeen@cursusprojectloenen.nl
Voor inschrijven: www.cursusprojectloenen.nl

uitschrijven van deze nieuwsbrief    voorkeuren aanpassen

 
Facebook
Website


This email was sent to ciskavanleusden@planet.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Cursusproject Loenen · Klein Muiden 13 · Nigtevecht, Utrecht 1393 RJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp