Copy
NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2015
Het nieuwe programmaboekje is uit!
Komend seizoen is er weer een zeer gevarieerd programma: koken, Franse conversatie, Barokmuziek, fietsen, filosofie, mozaïeken, Mindfulness, Italiaans voor gevorderden, lezing buitenplaatsen Vechtstreek, wijn proeven, kleuren, fotografie, High tea, kerstkrans maken, boekbinden, Aikido, Yoga, kunst, Engelstalige romans lezen, Tai Chi, fotoboek maken, Mensendieck en een historische wandeling door de Dorpsstraat van Loenen.  
Nieuw dit seizoen in september: de historische wandeling door de Dorpsstraat in Loenen op zaterdag 26 september. Willem Mooij vertelt over dit vroeger zo levendige hart.
De cursus Straatfotografie is geschikt voor zowel digitale spiegelreflex als voor compactcamera. Tijdens twee maandagavonden (21-9  en 3-10) theorie en een zaterdagmiddag (3-10) praktijk is er alle gelegenheid de fotocamera beter te leren kennen en mooie foto’s te maken.
De cursus kunst leidt vijf woensdagavonden (start 30-9) langs schilder- en beeldhouwkunst en de uitbeelding van bijbelverhalen en spotprenten.
Ook beginnen in september weer de cursussen Yoga, Mensendieck en Tai Chi. Het is bij deze drie bewegingscursussen mogelijk om proeflessen te volgen.  Fijn om eerst te ervaren of het echt iets voor u is.
Franse conversatie begint 14 september en voor nieuwe aanhakers is er de mogelijkheid van tevoren even telefonisch te overleggen met de docent over het niveau.
De eerste bijeenkomst van Engelse romans lezen is op donderdag 17 september. De voertaal tijdens deze zeven lessen is overigens gewoon Nederlands!
Werkboeken inkijken, voorbeelden zien en resultaten bekijken kan op
vrijdag 11 september van 15.30 tot 18.00 uur in Bibliotheek Loenen.
Een aantal docenten is dan ook aanwezig.
In juli namen we afscheid van Annemiek Elling. Dank je wel,  Annemiek, voor al je activiteiten als voorzitter van het Cursusproject!
www.cursusprojectloenen.nl
Facebook
Website
Voor informatie: cursusprojectloenen@gmail.com
Voor inschrijven: www.cursusprojectloenen.nl

uitschrijven van deze nieuwsbrief    voorkeuren aanpassen