Copy
NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015
Nieuwsbrief november met informatie over 
de lezing door Juliette Jonker, Franse conversatie, Mindfulness en uitbreiding Yogalessen in Vreeland. 
Yoga in Vreeland op dinsdagmiddag is zo’n doorslaand succes dat we een tweede uur organiseren. Vanaf nu met meer ruimte om heerlijk te ontspannen na inspannen van
12.15 – 13.15 uur en van 13.30 – 14.30 uur. Eerst proberen? Volg dan drie proeflessen!
In september startte de Franse conversatieles op maandagavond in Loenen. Er is nog plaats en instromen kan nog; twijfel over het niveau om aan te haken? Mail of bel ons en wij zorgen voor contact met de docente voor overleg.
Mindfulness pas je toe om met meer aandacht het hier en nu te beleven en meer ruimte  voor ontspanning te ervaren. De cursus bestaat uit acht woensdagochtenden en een zaterdag en start begin januari in Loenen. Er zijn nog enkele plaatsen! Na inschrijving neemt de docente telefonisch contact op voor een kort informatief gesprek.
Juliette Jonker neemt ons met haar enthousiaste verhalen mee op een reis door de eeuwen heen over de buitenplaatsen aan de Vecht, de bewoners, de interieurs en de relatie van onze omgeving met Amsterdam. Reis mee en ervaar de rijke geschiedenis op maandagavond 18 januari in Het Dorpshuis, Vreeland.
Meer informatie? Zie onze website www.cursusprojectloenen.nl of mail algemeen@cursusprojectloenen.nl 
Facebook
Website
Voor informatie: algemeen@cursusprojectloenen.nl
Voor inschrijven: www.cursusprojectloenen.nl

uitschrijven van deze nieuwsbrief    voorkeuren aanpassen