Copy
NIEUWSBRIEF JANUARI 2017

Nieuwsbrief januari:
Start 2017 met het boeken van een lezing, cursus of workshop!  
Binnenkort: lezing Amsterdam-Rijnkanaal, architectuurwandeling door Laren en meer over voeding en fermenteren

Hans van Bemmel vertelt op 13 februari in 't Web in Loenen met veel enthousiasme en kennis van zaken over het Amsterdam-Rijnkanaal.
Bijna was onze prachtige Vecht gekanaliseerd geweest.... Voor Amsterdam, als haven- en handelsstad, was een rechtstreekse verbinding met de Noordzee en met het achterland van met name Duitsland van groot belang. Luister mee naar wat deze "nieuwe" vaarverbinding teweeg heeft gebracht voor de Vechtstreek. Inschrijven via de website!
Architectuurwandeling Laren op zondag 12 maart. Eind 19e eeuw werd dit dorp bereikbaar met de Gooische Tram waardoor veel nieuwe inwoners uit onder andere Amsterdam naar het nog ongerepte Laren kwamen. Zij wensten een betere behuizing dan de boerderijtjes. In het hart, rond de Brink en aan de uitvalswegen verrezen de eerste villa's. Paadjes met boerderijen werden straten met huizen, er kwamen kerken en scholen. Paula van Dijk is kunsthistorica en geboren en getogen in Laren. Voor deze wandeling zijn nog maar drie plaatsen beschikbaar, opgeven gaat via de website.
Na de feestdagen behoefte aan goede kennis over voeding? We herhalen het maar even: kom dan maandagavond 23 januari in 't Web in Loenen luisteren naar Alison den Besten. Wat is gezond en wat is waar en niet waar wat voeding betreft? De nieuwe schijf,
e-nummers, etiketten en keurmerken komen aan bod.
Voor de workshop fermenteren op 15 februari zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Hak, snij en proef mee! Ook hier geldt: reserveren via de website.
De "Kom Erbij" al gezien? Hier staat het Cursusproject ook in! Hoe meer deelnemers, hoe leuker, toch?!
Inschrijven? Meer informatie? Zie onze website www.cursusprojectloenen.nl 
of mail
algemeen@cursusprojectloenen.nl 
Facebook
Website
Voor informatie: algemeen@cursusprojectloenen.nl
Voor inschrijven: www.cursusprojectloenen.nl

uitschrijven van deze nieuwsbrief    voorkeuren aanpassen

 
Facebook
Website


This email was sent to ciskavanleusden@planet.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Cursusproject Loenen · Klein Muiden 13 · Nigtevecht, Utrecht 1393 RJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp