Copy
Minska drunkning i världen genom att tillhandahålla livräddningsutrustning tillgänglig för allmänheten
Nyhetsbrev December 2018 
Läs nyhetsbrevet i din webbläsare? Tryck här
Nu tar vi bort plasten!
 
Sveriges mest köpta livräddningshake (röd) samt proffsredskapet båtshake (blå) har från år 2019 pulverlackerade rör. Vi tar alltså bort plasten som tidigare omslutit rören till respektive hake. Bra både för miljön och färgbeständigheten!
Kroken på livräddningshaken är som tidigare en rostfri spretande trekrok som ger goda möjligheter att dragga (söka av) stora vattenytor. Även vimpeln har kvar sin plats på toppen av haken, helt enligt MSB’s rekommendation i SRVFS 2007:5. Vimpeln är viktig för att snabbt kunna se var livräddningsutrustningen är placerad.

 
Proffsens redskap båtshaken har en dubbelkrok i rostfritt stål för att till exempel kunna plocka upp tampar eller hålla en båt på plats. På dubbelkroken sitter en spets som kan användas till att hålla undan föremål eller skjuta ifrån med. Med en längd på 5 meter har båtshaken mycket lång räckvidd. Båtshaken finns numera också i 2 och 3 meters längd
Erbjudande: Vi kommer att erbjuda den nya livräddningshaken till introduktionspris i början av 2019. Vill du beställa, och få faktura, redan nu för leverans i början av nästa år får du såklart samma pris.
Beställ livräddningshakar (till introduktionspris) eller båtshakar genom att maila till order@shoresafety.se eller ring oss på 031-68 15 01 för mer information.
Vintersäsongen är redan här och tillsyn av er livräddningsutrustning bör ske omgående – utrustningen måste ju finnas på plats och fungera även på vintern. Byt ut skadad och ersätt saknad livräddningsutrustning snarast. Vi har alla komponenter och reservdelar på lager. Behöver du komplettera eller ersätta något, beställ på https://www.shoresafety.se/bestall eller maila en beställning till order@shoresafety.se eller ring 031-68 15 01.
Vi tackar alla våra kunder för det gångna året, och önskar alla en riktigt
God Jul och ett
Gott Nytt År.

/Vännerna på Shore Safety AB.

P.S. Vi har ny prislista fr.o.m. januari 2019. 
Hemsida
E-mail
Copyright © 2018 Shore Safety AB, All rights reserved.


Avprenumerera    Uppdatera prenumerationen

Email Marketing Powered by Mailchimp